Lenovo Z5, telefonul fără margini vine pe 5 iunie; Iată teasere oficiale

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 1.580 ori
<b>Lenovo Z5, telefonul fără margini vine pe 5 iunie; Iată teasere oficiale</b>O veste pe care am aflat-o la mijlocul acestei luni a fost și aceea că Lenovo ne pregătește lansarea unui smartphone "fără margini", un edge-to-edge veritabil. Acum descoperim că debutul este programat pentru data de 5 iunie atunci când

La mijlocul acestei luni aflamLenovo pregăteşte un telefon cu un screen to body ratio de aproape 100%. Asta înseamnă că practic panoul său de ecran nu are muchii vizibile. Lenovo Z5 e numele său iar acum avem şi data de debut: 5 iunie.

Lenovo Z5

Data de anunţ a fost confirmată de către Chang Cheng, vicepreşedinte Lenovo şi fost CEO al ramurii ZUK. Precedentele teasere au fost pe bază de schiţă şi un colţ al terminalului. Debutul de pe 5 iunie are loc în Beijing la ora 14:00, iar într-o altă postare, Chang Cheng a afirmat că Lenovo Z5 va fi un urmaş pentru seria de telefoane ZUK, care a avut o viaţă destul de scurtă.

În acea serie se încadrau modelele Z1, Z2 Pro, Z2 şi Edge. Oficialul a mizat pe nostalgie în cadrul posterelor pe care le vedeți in acest articol, afirmând că susţinerea fanilor şi pasiunea lor sunt motivele pentru care Lenovo Z5 există. Un aspect inedit e locaţia aleasă pentru debut: Academia de Film din Being. Acesta ar putea fi un indiciu că telefonul are o cameră deosebită.

Nici bateria nu e de lepădat, oferind 45 de zile de funcţionare în standby cu o singură încarcare. Lenovo a mai promis "4 realizări tehnologice" şi "18 tehnologii brevetate", majoritatea în zona de UI, acolo unde interfaţa ZUK îşi va face simţită prezenţa. Miroase a AI... Să vedem cum integrează camera frontală şi difuzorul pentru convorbiri acest telefon, pentru că schiţa prezentată pe 15 mai nu indică vreun breton.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×