Lenovo Z5, telefonul fără margini vine pe 5 iunie; Iată teasere oficiale

1.624 ori
<b>Lenovo Z5, telefonul fără margini vine pe 5 iunie; Iată teasere oficiale</b>O veste pe care am aflat-o la mijlocul acestei luni a fost și aceea că Lenovo ne pregătește lansarea unui smartphone "fără margini", un edge-to-edge veritabil. Acum descoperim că debutul este programat pentru data de 5 iunie atunci când

La mijlocul acestei luni aflamLenovo pregăteşte un telefon cu un screen to body ratio de aproape 100%. Asta înseamnă că practic panoul său de ecran nu are muchii vizibile. Lenovo Z5 e numele său iar acum avem şi data de debut: 5 iunie.

Lenovo Z5

Data de anunţ a fost confirmată de către Chang Cheng, vicepreşedinte Lenovo şi fost CEO al ramurii ZUK. Precedentele teasere au fost pe bază de schiţă şi un colţ al terminalului. Debutul de pe 5 iunie are loc în Beijing la ora 14:00, iar într-o altă postare, Chang Cheng a afirmat că Lenovo Z5 va fi un urmaş pentru seria de telefoane ZUK, care a avut o viaţă destul de scurtă.

În acea serie se încadrau modelele Z1, Z2 Pro, Z2 şi Edge. Oficialul a mizat pe nostalgie în cadrul posterelor pe care le vedeți in acest articol, afirmând că susţinerea fanilor şi pasiunea lor sunt motivele pentru care Lenovo Z5 există. Un aspect inedit e locaţia aleasă pentru debut: Academia de Film din Being. Acesta ar putea fi un indiciu că telefonul are o cameră deosebită.

Nici bateria nu e de lepădat, oferind 45 de zile de funcţionare în standby cu o singură încarcare. Lenovo a mai promis "4 realizări tehnologice" şi "18 tehnologii brevetate", majoritatea în zona de UI, acolo unde interfaţa ZUK îşi va face simţită prezenţa. Miroase a AI... Să vedem cum integrează camera frontală şi difuzorul pentru convorbiri acest telefon, pentru că schiţa prezentată pe 15 mai nu indică vreun breton.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×