Cutia lui Xiaomi Mi 8 apare în noi imagini, dezvăluind iarăşi specificaţiile: dual GPS, AI, cameră duală

1.266 ori
<b>Cutia lui Xiaomi Mi 8 apare în noi imagini, dezvăluind iarăşi specificaţiile: dual GPS, AI, cameră duală</b>Pe ultima sută de metri de dinaintea lansării, Xiaomi Mi 8 mai are parte de ceva scăpări, astfel că astăzi descoperim fotografii cu ambalajul de retail în care telefonul va fi comercializat. Cutia reconfirmă o parte dintre dotările auzite anterior

Cu doar 3 zile înainte de lansarea lui Xiaomi Mi 8 vedem încă o scăpare a terminalului. De această dată este o cutie în ţiplă, care străluceşte în lumina reflectoarelor. Specificațiile sunt bătute în cuie, fiind inscripţionate pe cutie.

Am aflat când vine Mi 8 cu o săptămână în urmă şi atunci apăreau şi zvonuri despre specificaţii şi preţuri. Trebuie spus că acest terminal trebuia de fapt să se numească Xiaomi Mi 7, doar că Xiaomi a sărit la "8", pentru a aniversa 8 ani de existenţă prin acest model. Am văzut deja postere cu acest produs, care îi confirmau bretonul şi camera duală din spate.

Pe cutie stă scris faptul că flagshipul va suporta Quick Charge 4.0 şi ceva numit "dual GPS". Xiaomi a confirmat deja faptul că vom avea un procesor Snapdragon 845 la bord, deci nu mai sunt surprize aici. Imaginile cu cutia au apărut pe Slash Leaks şi vedem şi 6 GB RAM menţionaţi acolo şi faptul că una dintre camerele din spate va avea rezoluţie de 20 MP.

În cutie se va afla un cablu USB Type-C şi un adaptor USB Type-C către 3.5 mm, deci nu avem jack audio. Camera dualĂ va aduce suport AI, iar autentificarea se va face prin recunoaştere facială prin infraroşu, ba chiar scanare facială 3D. O altă noutate este scannerul de amprente integrat în ecran, iar ecranul ar fi unul Full HD de 6.2 inch. Telefonul ar trebui să aibă o baterie de 3300 mAh, talie de 7.8 mm şi greutate de 172 de grame. Încărcarea wireless e în ecuaţie.

31 mai va aduce o adevărată galĂ Xiaomi, la ea debutând şi MIUI 10, Mi Band 3, Xiaomi Mi Note 5, procesorul Surge S2 şi accesorii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×