Pentru doar 5.30 dolari, poți cumpăra de pe Cafago un accesoriu de care chiar vei avea nevoie în perioada următoare

1.267 ori
<b>Pentru doar 5.30 dolari, poți cumpăra de pe Cafago un accesoriu de care chiar vei avea nevoie în perioada următoare</b>Pentru că iarna se apropie cu pași repezi este momentul să ne gândim și la achiziții destinate acestui anotimp. Un produs ce combină moda cu tehnologia într-un fel este o pereche de mânuși special create pentru a fi utilizate pe ecranul

Cum iarna se apropie cu pași repezi ne gândim și la achiziții speciale pentru acest anotimp, o sugestie interesantă fiind mânușile pentru touchscreen. După cum dezvăluie și numele, avem de-a face aici cu o pereche de mânuși special create pentru a fi utilizate cu ecranul tactil al telefonului, asta pentru că nu multe dispozitive de pe piață acceptă interacțiunea cu mânușile obișnuite.

Manusi pentru touchscreen

O asemenea pereche de mânuși vinde Cafago.com în această perioadă la un preț de doar 5.30 dolari dacă folosiți codul OY5971 în secțiunea de comandă de pe site. Oferta este valabilă până pe data de 30 noiembrie și aflați că mânușile sunt disponibile pe negru, roșu și gri, iar mărimile pe care retailerul le pune la dispoziție sunt următoarele: M, L, respectiv XL.

Manusi pentru touchscreen

Potrivit descrierii de pe site, aceste mânuși sunt realizate din lână și ni se promite o rezistență sporită la uzură și bineînțeles căldură pentru ca scrierea unui mesaj la iarnă să nu se lase cu degete înghețate. Există și o bandă de fixare pentru etanșietate adecvată și un șnur elastic ce împiedică intrarea aerului rece. Pielea anti-alunecare inclusă aici asigură totodată un grip mai bun pentru atunci când se utilizează telefonul.

Le puteți comanda de aici pentru suma de 5.30 dolari

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×