Căşti originale Xiaomi cu bobină dinamică acum la reducere prin Cafago.com (Cod Cupon)

1.319 ori
<b>Căşti originale Xiaomi cu bobină dinamică acum la reducere prin Cafago.com (Cod Cupon)</b>Cine se află în căutarea unei perechi de căşti de calitate şi cu preţ bun, unele pe care să le ia la munte sau în excursii are noroc. Asta pentru că am găsit o ofertă bună la Cafago.com. Şi preţul atractiv e scăzut şi mai mult, printr-un cod cupon oferit

Cine se află în căutarea unei perechi de căşti de calitate şi cu preţ bun, unele pe care să le ia la munte sau în excursii are noroc. Asta pentru că am găsit o ofertă bună la Cafago.com. Şi preţul atractiv e scăzut şi mai mult, printr-un cod cupon oferit mai jos. Aflaţi şi ce au special căştile Xiaomi Dual Unit Half in Ear.

În primul rând aflaţi că produsul costă 15.87 de euro ca preţ de bază, dar aplicând codul cupon "L144PAE1" scădeţi suma până la 13.32 euro. Practic preţul unui bilet la film plus floricele şi un meniu McDonald's după. Aceste căşti vin cu design elegant şi corpul lor îmi aminteşte parcă puţin de Apple EarPods. Au bobină dinamică şi o unitate din ceramică. Intră pe jumătate în ureche şi au o aderenţă bună, astfel că nu vor cădea nici când faceţi jogging şi nici când faceţi flotări.

Căşti originale Xiaomi cu bobină dinamică acum la reducere prin Cafago.com (Cod Cupon)

Căştile cântăresc doar 14 grame, au un cablu cu lungime totală de 1.25 metri şi vin pe negru sau alb. Cablul este unul TPE, care nu se încurcă uşor şi nu face noduri. Microfonul este unul MEMS, integrat în telecomanda căştilor şi este ideal pentru purtarea de convorbiri din mers. Conectorul de 3.5 mm este îndreptat la 90 de grade pentru a face căştile mai greu de scos din greşeală când trageţi de căşti.

Un produs atractiv pentru aceasta primăvară și îl puteți cumpăra de aici.

Căşti originale Xiaomi cu bobină dinamică acum la reducere prin Cafago.com (Cod Cupon)

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×