Vodafone România porneşte Crăciunul devreme cu bonusuri de date indiferent de reţea; 30 GB bonus de pornire din start

1.747 ori
<b>Vodafone România porneşte Crăciunul devreme cu bonusuri de date indiferent de reţea; 30 GB bonus de pornire din start</b>Operatorul Vodafone România a anunțat astăzi oferta de Sărbători ce include numeroase bonusuri și care va avea o reclamă televizată cu Antonia și Bromania în rolurile principale. Există aici programul Net Folosești, Net Primești

Vodafone România a anunţat azi campania sa de Crăciun, care li se aplică tuturor utilizatorilor de servicii mobile, indiferent de reţeaua în care activează. Aceştia pot primi multe zeci de giga şi alte beneficii, toate detaliate mai jos.

Practic veţi primi în reţeaua Supernet 4.5G bonusuri de date în funcţie de traficul consumat. Dacă sunteţi client ai altor reţele, precum Telekom, Orange sau Digi Mobil va trebui să descărcaţi din App Store (coming soon) sau Google Play aplicaţia NetPrimeşti, gândită pentru măsurarea traficului de date. După instalarea sa, aplicaţia va contoriza consumul realizat de utilizator în reţeaua sa.

Bonusul se acumulează pe timp de 2 săptămâni şi devine disponibil pentru utilizare pe o Cartelă Vodafone. Pentru a îl primi va trebui să introduceţi în aplicaţie numărul respectivei cartele, indiferent că e vorba de client nou sau existent deja. Practic, o altă utilizare a acestei oferte este de a obţine bonusuri pentru cei dragi care sunt în retea Vodafone, chiar dacă voi nu sunteţi.

Un alt beneficiu este că primiţi 30.000 MB bonus de pornire după introducerea numărului. Bonusurile ajung până la 30.000 MB la fiecare 28 de zile. Pentru a promova oferta de iarnă va demara o campanie TV, radio şi outdoor, dar şi una digitală cu Antonia şi BRomania în roluri principale. Reţineţi că puteţi şi înrola altă persoană în campania Net Foloseşti, Net Primeşti, de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×