[UPDATE] MediaGalaxy greșește prețurile, afișând toate produsele la 0 lei! Șansele de onorare a comenzilor sunt practic nule

3.646 ori
<b>[UPDATE] MediaGalaxy greșește prețurile, afișând toate produsele la 0 lei! Șansele de onorare a comenzilor sunt practic nule</b>În această dimineață undeva pe la ora 8, site-ul MediaGalaxy.ro a avut o eroare majoră ce a făcut ca toate prețurile produselor să fie de fix 0 lei. Eroarea nu a trecut neobservată, astfel că utilizatori de pe grupul Facebook Mobilissimo

UPDATE 13:49: Cum era de așteptat, MediaGalaxy nu va onora comenzile realizate de clienți în această dimineață, fiind vorba despre o eroare ce a făcut ca toate produsele de pe site să fie afișate la un preț de 0 lei. Cumpărătorii vor fi recompensați totuși cu un voucher de 50 lei pentru achiziții online de pe site cu valoare de minim 250 lei!

MediaGalaxy

Așa cum vă informam de curând, pe grupul Mobilissimo de pe Facebook (puteți da join aici) veți găsi printre altele și diverse oferte postate de utilizatori, lucru care s-a întâmplat încă o dată. În această dimineață au existat câteva postări prin care eram anunțați de o rundă de prețuri greșite la MediaGalaxy.ro, site ce a afișat toate produsele la prețul de fix 0 lei - detaliu ce i-a îndemnat pe mulți să comande tot soiul de dispozitive.

MediaGalaxy

După cum vedeți în capturile de ecran de aici, până și iPhone 7 Plus 128 GB costa 0 lei și nu știu cine ar fi rezistat tentației de a nu apăsa butonul Comandă! Din păcate sunt șanse infime ca MediaGalaxy să onoreze aceste comenzi, fiind asigurați de regulamentul în care se spun următoarele:

În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse/promoții au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greșit în baza de date, ne alocăm dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul telefonic/e-mail în cel mai scurt timp, despre eroarea apărută, dacă produsul nu s-a livrat încă.

Așadar nu este cazul să vă faceți speranțe și aflați că site-ul MediaGalaxy.ro este offline în acest moment pentru repararea erorii apărute, urmând ca mai târziu în cursul acestei zile să sosească probabil și mesajele de anulare a comenzilor. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×