Samsung Galaxy S8 va primi actualizarea oficială la Android 8.0 Oreo în ianuarie 2018

5.211 ori
<b>Samsung Galaxy S8 va primi actualizarea oficială la Android 8.0 Oreo în ianuarie 2018</b>Suntem informați astăzi despre faptul că flagship-ul Samsung Galaxy S8 va primi actualizarea la Android 8.0 Oreo în ianuarie 2018, așadar încă o lună și ceva de așteptare. Vestea vine prin intermediul suportului oferit pentru

La începutul săptămânii scriam că Samsung Galaxy Note 8 a primit actualizarea neoficială la Android 8.0 Oreo, iar acum e rândul lui Galaxy S8 să se apropie de acest deziderat. Până acum nu aveam un timeline clar al sosirii actualizării, dar azi aflăm că flagship-ul va primi Oreo din ianuarie 2018.

E vorba despre un release software stabil aici, în cazul în care vă întrebaţi. La drept vorbind mulţi utilizatori se cam aşteptau să primească Android 8.0 din anul curent, mai ales că alte companii precum Sony, HTC şi Nokia s-au mişcat mai rapid. Pe de altă parte probabil că toate acele branduri la un loc nu au vândut flagship-uri câte unităţi a vândut Galaxy S8, dacă e să fim sinceri.

Galaxy S8

Samsung a şi demarat proiectul Galaxy Beta Community şi are în spate o comunitate solidă de beta testeri. Trebuie spus ca surse din cadrul comunităţii au avertizat că perioada de sosire ar putea fi mutată în februarie, dacă apar probleme neprevăzute. Şi deja sunt probleme, pentru că un beta build trecut spre exemplu a defectat recepţia de semnal celular pe S8 şi S8+.

Totuşi lucrurile s-au remediat rapid şi doar în ultimele săptămâni am văzut 3 beta build-uri pentru Oreo. Timeline-ul seamănă cu cel al lui S7 şi S7 Edge, care au primit Nougat la începutul acestui an. Pe viitor lucrurile ar trebui să se mişte mai rapid datorită lui Project Treble şi capacităţii de a compila pe module actualizările. Astfel Galaxy S9, care vine cu Oreo preinstalat are şanse mari să primească Android P până la final de an 2018.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×