Oppo A83 primește randări cu iz oficial; un alt telefon cu ecran 18:9 și dotări mid-range

775 ori
<b>Oppo A83 primește randări cu iz oficial; un alt telefon cu ecran 18:9 și dotări mid-range</b>Pe zi ce trece aflăm detalii despre noi telefoane echipate cu ecran 18:9, astăzi fiind rândul lui Oppo A83. Acest smartphone ni se prezintă într-o randare cu iz oficial și avem ocazia să aflăm câteva dintre dotările hardware pe care

Aflăm pe zi ce trece informații despre noi și noi telefoane echipate cu ecran 18:9, cel mai recent fiind numit OppoA83. Acest smartphone ni se prezintă astăzi într-o randare cu iz oficial și avem alături și câteva pagini extrase din manualul de utilizare ce ne confirmă dotările hardware pe care le vom regăsi la pachet.

Oppo A83

Design-ul este unul clasic am putea spune și în materie de specificații primim un display HD+ de 5.7 inch, un procesor MediaTek Helio P23 și 2 GB RAM + 16 GB de stocare flash. La interiorul carcasei ce cântărește 143 grame avem o baterie rezonabilă de 3090 mAh și aflăm că grosimea dispozitivului este de 7.7 mm.

Oppo A83

Oppo A83 nu pare a sosi cu un scanner de amprente, o idee pe care am văzut-o aplicată și de LG în cazul lui Q6 cu scopul de a tăia din costurile de producție. Potrivit speculațiilor din mediul online acest viitor smartphone va fi comercializat la un preț de numai 180 dolari pe piața din China. Așteptăm și certificarea TENAA, după care este momentul lansării oficiale!

Oppo A83

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×