Mercusys ne propune o gamă variată de cadouri sub 150 lei de Sărbători! Iată ce gadget-uri găsim în oferta companiei

822 ori
<b>Mercusys ne propune o gamă variată de cadouri sub 150 lei de Sărbători! Iată ce gadget-uri găsim în oferta companiei</b>Un brand nou intrat pe piața de la noi este și Mercusys, companie care furnizează o gamă largă de dispozitive și accesorii de rețea precum routere Wi-Fi, adaptoare Wi-Fi, range extendere, acces pointuri, dar și switch-uri SOHO. Toate aceste

Un brand nou intrat pe piața de la noi este și Mercusys, companie care furnizează o gamă largă de dispozitive și accesorii de rețea precum routere Wi-Fi, adaptoare Wi-Fi, range extendere, acces pointuri, dar și switch-uri SOHO. Toate aceste produse sunt menite să satisfacă și cele mai exigente nevoi de rețea și aflați că Mercusys colaborează și cu MediaTek, respectiv Qualcomm pentru soluții de tip cipset ce ajung pe produsele sale.

Un alt detaliu pe care trebuie să îl știți este că Mercusys pune accentul pe produsele accesibile publicului larg, astfel că de sărbători poți alege cadouri potrivit cu sume de sub 150 lei. Chiar astăzi avem o recomandare de 7 produse din partea celor de la Mercusys ce pot fi puse sub bradul de Crăciun pentru cei dragi. Le descoperiți pe toate în rândurile de mai jos!

Mercusys AC12

Un prim produs recomandat este router-ul AC12echipat cu 4 antene externe ce promit acoperire Wi-Fi în toată casa. Este un router ce permite crearea unei rețele Wi-Fi fiabile de 1200 Mpbs și avem aici parte de conectivitate dual-band. Banda de 5 GHz este ideală pentru streaming-ul HD și pentru jocurile online, iar o altă funcție interesantă este aceea de restricționare a accesului către anumite site-uri pentru cei mici. Prețul său este de doar 99 lei.

Mercusys

De asemenea, există și routerul MW325R - un dispozitiv cu preț de numai 56.99 lei ce oferă viteze de până la 300 Mbps și o acoperire generoasă de până la 500 metri pătrați. Pe lista de recomandări se află și routerul MW301R pentru activități de bază care se comercializează în momentul de față pentru un preț de doar 38 lei. Un model la fel de accesibil este și MW305R care oferă o acoperire mai mare pentru suma de doar 49.99 lei.

Mercusys

În cazul în care sunteți în căutarea unui range extender pentru extinderea semnalului wireless în casă atunci modelul MW300RE este fix ceea ce vă trebuie, acesta având un preț de numai 54.99 lei. Nu în ultimul rând mai avem pe listă și adaptorul mini USB MW300UM cu preț de 29.99 lei, respectiv switch-ul compact cu 5 porturi numit MS105 care se vinde pentru suma de 20.99 lei.

Toate aceste produse pot fi găsite acum în ofertele retailerilor de pe plan local și aflați că utilizatorii Mercusys au la dispoziție și o linie de suport tehnic în limba română (la numărul de telefon +40 311.019.018) de luni până vineri în intervalul orar 10:00 - 19:30. În afara acestui program cei care au nevoie de suport pot trimite un e-mail la adresa support.ro@mercusys.com. 

Aflați că foarte curând vom testa și noi un router Mercusys pe care vi-l vom oferi la concurs. Oferta companiei de sărbători poate fi accesată de aici

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×