Smartphone-uri pliabile sub 1000 de euro şi "telefoane de 5 metri"; Iată ce promite CEO-ul Huawei într-un nou interviu

2.369 ori
<b>Smartphone-uri pliabile sub 1000 de euro şi "telefoane de 5 metri"; Iată ce promite CEO-ul Huawei într-un nou interviu</b>CEO-ul Huawei, Richard Yu a acordat recent un interviu publicaţiei germane De Welt, în care a vorbit despre viitorul companiei, dar şi despre proiectele ambiţioase din zona pliabilelor. Aşa am aflat că e un viitor ce include

CEO-ul Huawei, Richard Yu a acordat recent un interviu publicaţiei germane De Welt, în care a vorbit despre viitorul companiei, dar şi despre proiectele ambiţioase din zona pliabilelor. Aşa am aflat că e un viitor ce include şi pliabile mai ieftine.

Oficialul consideră că firma sa e gata să depăşească Samsung în curând, la capitolul cotî de piaţă. Yu afirmă că Huawei va fi lider de piaţă până anul viitor cel târziu. În plus, Huawei se consideră deja în faţa celor de la Apple la capitolul inovaţie, afirmând că firma din Cupertino va avea dificultăţi în a a realiza un telefon pliabil în acest an sau cel următor.

Înainte ca produsul să fie unul de masă şi viabil comercial, ar trebui să fie şi puţin mai ieftin, iar 2300 de euro nu înseamnă ieftin deloc. Totuşi, CEO-ul vede un viitor apropiat în care telefoanele pliabile vor costa 1000 de euro. S-ar putea întâmpla chiar peste un an sau doi şi sunt perspective şi de modele cu preţ sub 500 de euro.

A fost chiar o aluzie la faptul că unele firme chinezeşti vor imita formatul şi vor trage în jos preţurile pentru toată piaţa. Yu vede şi dincolo de telefoane, afirmând că handseturile care se deschid şi pliază sunt doar începutul. Pe viitor vom vedea "telefoane cu ecrane ce ajung şi la 5 metri". Înainte să spuneţi că asta e ridicol, e vorba despre ochelari AR care oferă o diagonală virtuală atât de mare.

Un astfel de produs ar fi gata în maxim 5 ani la Huawei. A fost abordat şi subiectul spionajului şi colaborării cu Google pentru Android şi cu Microsoft pentru Windows, dar Yu a declarat că preferă aceste OS-uri decât o soluţie in house. Ar folosi totuşi soft propriu dacă ar fi forţată.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×