Huawei Nova 4 primeşte noi randări oficiale înainte de debutul de pe 17 decembrie; Iată culorile sale

1.037 ori
<b>Huawei Nova 4 primeşte noi randări oficiale înainte de debutul de pe 17 decembrie; Iată culorile sale</b>Dacă startul modei "Infinity O" a fost oarecum dat de un telefon Huawei Honor în ultima săptămână, ei bine, seriile principale de terminale Huawei nu au primit încă noul format. Ştim că Huawei Nova 4 sparge gheaţa pe 17 decembrie

Dacă startul modei "Infinity O" a fost oarecum dat de un telefon Huawei Honor în ultima săptămână, ei bine, seriile principale de terminale Huawei nu au primit încă noul format. Ştim că Huawei Nova 4 sparge gheaţa pe 17 decembrie, iar până atunci vedem noi randări cu terminalul.

Huawei Nova 4

Îl vedem pe nuanţe ca roşu, albastru, negru şi alb, cu un uşor degrade în spate. Regăsim tot în spate un setup de cameră triplă similar cu ce am văzut pe Huawei P20 Pro, dar se pare că ar fi camere diferite. Conform unor specificaţii scăpate, terminalul va sosi în 2 variante, iar ambele au procesor Kirin 970 la interior, 8 GB RAM şi 128 GB stocare.

Huawei Nova 4

Mai au în comun şi aceeaşi cameră de 16 MP monocromă şi senzorul de adâncime de 2 MP. Diferenţa este camera principală, iar varianta ieftină are un senzor de 20 MP, în vreme ce modelul mai scump are un senzor Sony de 48 MP. Posibil ca acesta să fie acelaşi ca şi cel inclus de Xiaomi pe telefonul său, care a primit teaser recent.

Huawei Nova 4 va veni cu o cameră selfie de 25 MP, găzduită într-un orificiu discret decupat în stânga sus în panoul său. Telefonul este aşteptat să debuteze luni, pe 17 decembrie şi nu se ştie când vor începe vânzările. Cum se întâmplă de obicei cu modelele Nova, vom vedea acest device sub multe alte nume pe piaţa internaţională.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×