Mini Turul Magazinelor #25: HDD extern rezistent la șocuri, Honor 10 la reducere și consolă Xbox cu joc bonus

1.616 ori
<b>Mini Turul Magazinelor #25: HDD extern rezistent la șocuri, Honor 10 la reducere și consolă Xbox cu joc bonus</b>La început de săptămână v-am pregătit o ediție mini a turului magazinelor, postare în care avem pentru voi 4 produse recomandate pentru achiziție. Veți afla care sunt acestea din rândurile următoare și pentru ca achiziția să fie

Începutul săptămânii vine și cu noi reduceri în mediul online, motiv pentru care avem un nou articol cu recomandări din seria Turul Magazinelor. Este o ediție mini în care am adus laolaltă 4 produse pe care vi le sugerăm spre achiziție, pe listă aflându-se un hard extern de 1 TB cu rezistență sporită, un smartphone cu dotări high-end care bifează o reducere atractivă, cât și o consolă Xbox cu bonus binevenit.

1. HDD Extern LaCie 1 TB

HDD Extern LaCie 1 TB

Dacă sunteți în căutarea unui mediu de stocare ultra-rezistent atunci modelul de HDD extern LaCie de față este fix ceea ce vă trebuie, oferind protecție la șocuri și apă și venind cu promisiunea că datele voastre nu vor fi pierdute în cazul unui accident precum scăparea accidentală sau stropirea dispozitivului. Modelul vândut de eMAG pe care îl vedeți aici are 1 TB de stocare, port USB-C 3.1 și costă 369 lei.

2. Consolă XBox One S 1 TB + joc Forza Horizon 3

Xbox One S

Pe finalul campaniei promoționale organizate de către Altex.ro în momentul de față puteți profita și de oferta asociată consolei Xbox One S care în varianta de 1 TB și cu joc Forza Horizon 3 la pachet costă acum doar 1.049 lei. Aceasta este varianta pe alb și aflați că în cutie veți găsi codurile pentru descărcarea jocului și a unei expansiuni Hot Wheels. Consola are 8 GB RAM și vine cu garanție pe 2 ani. 

3. Huawei Honor 10

Honor 10

Cel mai popular smartphone Honor de pe piața din China la ora actuală este Honor 10, asta prin prisma dotărilor sale high-end și a prețului atractiv de comercializare. Are în mare aceleași specificații hardware precum cele găsite pe Huawei P20 și partea bună este că se vinde la un preț mult mai bun, mai precis pentru 1.949 lei pe plan local în oferta evoMAG.ro. Vine cu ecran de 5.84 inch, procesor Kirin 970 și cameră duală în spate.

4. Purificator de aer pentru frigider

Purificator de aer frigider

Uneori mirosul din frigider poate deveni chiar neplăcut, motiv pentru care un purificator de aer pentru frigider este un ajutor tare util pentru a menține un aer curat la interior. Un asemenea dispozitiv vinde iHunt.ro și ni se promite aici o rată de steriziliare de până la 99.9%, cât și o operare simplă și eficientă. Ne scapă rapid de mirosul neplăcut din frigider și alimentele nu se vor mai strica atât de rapid aparent. Prețul este de 75 lei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×