Turul Magazinelor #513: Televizor 4K de la Samsung, FIFA 19 la reducere şi espressor portabil

1.755 ori
<b>Turul Magazinelor #513: Televizor 4K de la Samsung, FIFA 19 la reducere şi espressor portabil</b>A început ultima săptămâna dinaintea Crăciunului, dacă nu punem faptul că lunea viitoare e Ajunul. E cam momentul să onorăm lista Moşului şi să facem nişte cumpărături mai serioase. Dacă nu i-ai cumpărat soţiei sau soţului un cadou

A început ultima săptămâna dinaintea Crăciunului, dacă nu punem faptul că lunea viitoare e Ajunul. E cam momentul să onorăm lista Moşului şi să facem nişte cumpărături mai serioase. Dacă nu i-ai cumpărat soţiei sau soţului un cadou până acum, ar cam fi momentul pentru că avem multe oferte. O ofertă bună apare şi pentru LG G7 ThinQ, dar şi pentru jocul FIFA 19. Mai avem şi un laptop de gaming high end şi un espressor portabil, plus un televizor 4K HDR la preţ OK. Iată ofertele:

1. Televizor Samsung 40NU7122, 101 cm

Samsung 40NU7122

Cel.ro are pentru voi un televizor Samsung de 101 cm, cu Tizen OS la bord, cu rezoluţie 4K şi suport HDR. Costă 1449 lei şi are muchii ultrasubţiri. Este un televizor Smart, care se poate conecta la electrocasnice inteligente, are web browser, un mod de gaming, subtitrări integrate, teletext şi foate multe funcţii inteligente. Vine cu boxe integrate de 20W, acustică Dolby Digital Plus şi Multiroom Link, plus 3 porturi HDMI şi 2 USB-uri.

2. LG G7

LG G7

Când am acoperit ultima oară LG G7 ThinQ era la preţul de 1999 lei, acum deja e şi mai jos, la 1949 lei la eMAG.ro. În acest ritm ajunge cât un ZenFone 5z, Xiaomi Mi 8 sau Pocophone F1 chiar în o lună sau două. Vine cu o cameră peste aşteptări faţă de predecesorii săi, ecran calibrat destul de corect şi performanţă respectabilă. Este de departe cel mai îngust şi compact flagship cu Snapdragon 845 în acest an.

3. FIFA 19 primeşte reduceri

FIFA 19

Ca pasionat de FIFA vă zic că în 2018 au fost efectuate cel mai rapid şi cel mai des reduceri pentru cel mai nou titlu FIFA. Niciodată nu a picat aşa rapid sub 200 de lei şi nu a rămas acolo de Black Friday şi reduceri consecutive. Iată la ce sume îl vinde Altex:

4. Laptop gaming HP OMEN 15-dc0013nq

HP OMEN 15-dc0013nq

Am acoperit eu multe laptopuri de gaming în Turul Magazinelor, dar cumva niciodată nu a fost un HP Omen. Cel mai des am acoperit modele ASUS ROG, apoi Acer Predator şi Lenovo Legion. Recent au apărut şi ASUS TUF-urile, iar acum e despre acest HP Omen. Vine cu procesor Intel Core i7 de generaţie 2018, ecran Full HD de 15.6 inch şi 8 GB RAM.

Are o placă video GTX 1050 Ti respectabilă, plus tastatură iluminată şi 256 GB stocare SSD. Are microfon integrat şi difuzoare Bang & Olufsen. Este 4399 lei la evoMAG.ro

5. Espressor portabil

Espressor portabil

Imaginaţi-vă un aparat de pregătit espresso pe care îl puteţi lua cu voi în geantă sau ghiozdan, poate chiar buzunar. Costă doar 32.99 dolari la GearBest.com şi foloseşte un piston semi automat şi cantităţi mici de apă care sunt injectate în adaptorul special cu filtru de cafea. Rezultă un extras sub presiune de cafea, un espresso. Must have pentru cafegiii mereu grăbiţi.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×