Mini Turul Magazinelor #30: Turul mini sistemelor şi mini PC-urilor

1.501 ori
<b>Mini Turul Magazinelor #30: Turul mini sistemelor şi mini PC-urilor</b>Astăzi avem pentru voi o ediție compactă a turului magazinelor, postare în care vă propunem și produse mini. Astfel pe lista noastră de recomandări ajung o serie de mini sisteme, cât și câteva mini PC-uri numai bune pentru activități

În Turul Magazinelor din prag de weekend ne axăm pe produse pentru cei care vor să facă economie de spaţiu. Am adunat 4 exemple de mini PC-uri sau sisteme care ocupă foarte puţin loc, sunt compacte şi cu voia voastră au şi un preţ să zicem rezonabil. Le găsiţi mai jos.

1. Sistem Intel Compute Stick STK1AW32SC

Intel Compute Stick STK1AW32SC

Un computer cât un stick, cât un drive USB, acest model costă sub 600 de lei la Altex.ro. Are procesor Intel Atom x5, vine cu Windows 10 preinstalat, 2 GB RAM şi 32 GB stocare. Poate face un televizor vechiuț mai inteligent, are şi conexiune Bluetooth 4.0 şi WiFi b/g/n/ac. Mai vine şi cu port HDMI şi pune la bătaie un slot microSD. E util pentru un student care vrea să facă economie de spaţiu la cămin.

2. Sistem Apple Mac Mini

Apple Mac Mini

Nu puteam să ignorăm şi varianta Apple de mini PC, mai ales că are un procesor Intel Core i5 la interior. Costă 2.391 lei la Altex.ro şi vine cu 4 GB RAM şi 500 GB stocare. Cântăreşte puţin peste 1.1 kilograme şi vine cu port Ethernet, Bluetooth 4.0 şi WiFi ac. Are şi 4 porturi USB 3.0, 2 Thunderbolt 2-uri, ieşire audio, intrare audio şi cititor de carduri SDXC. Util pentru editare video şi audio din mers pentru un reporter de teren care e trimis la meciuri de divizia a doua să zicem.

3. Sistem All-In-One Lenovo 21.5'' IdeaCentre 520

IdeaCentre 520

Simt că am mai inclus acest produs în alt tur, dar nu strică un reminder. Lucruri care îmi plac la acest All în One? Preţul de 1.998 lei la PCGarage.ro, camera se ridică deasupra ecranului, ecranul cu muchii înguste, stocarea suficientă de 1 TB şi lipsa de cabluri, de care nu se face abuz. Ecranul este Full HD de 21.5 inch şi avem un procesor Core i3 care se descurcă admirabil la taskurile legate de Office mai degrabă decât de vreo editare foto/video.

Avem şi o unitate optică cumva şi primim două difuzoare de 3W.

4. Mini Sistem PC Intel NUC BOXNUC7i5BNK

Intel NUC BOXNUC7i5BNK

Pe evoMAG.ro am găsit la 1.821 lei un mini PC NUC cu procesor Intel Core i5 de anul trecut, port HDMI, grafică Intel Iris şi suportă până la 32 GB RAM. Puteţi să îi puneţi şi stocare SSD, port Ethernet, suport WiFi şi Bluetooth. Are şi 4 porturi USB, jack audio şi un port USB Type C. Acest produs e mic ca un DVD sau Blu Ray player, deci e cu adevărat compact.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×