Google Gmail împrumută una dintre cele mai populare funcții Snapchat: auto-distrugerea mesajelor

1.854 ori
<b>Google Gmail împrumută una dintre cele mai populare funcții Snapchat: auto-distrugerea mesajelor</b>Descoperim astăzi faptul că aplicația Gmail tocmai ce a primit un update interesant și anume un mod confidențial care va permite auto-distrugerea mesajelor primite/expediate fix precum se întâmplă pe Snapchat. Totuși în cazul de față lucrurile

Și de-a lungul acestui an cei de la Google au adus o serie de funcții interesante pentru serviciul de mesagerie Gmail, iar acum pe final de vară descoperim implementarea unui feature mai special, unul ce ne amintește de Snapchat. Așa cum ați citit încă din titlu, aplicația Gmail de pe Android și iOS oferă din această lună un mod Confidențial care permite printre altele și funcția de auto-distrugere / auto-ștergere a mesajelor.

Gmail

Aceste email-uri confidențiale pot avea o dată de expirare setată de către expeditor ce poate varia de la o zi și până la 5 ani, mesajul expirând fix când se dorește acest lucru de către utilizator. De asemenea, expeditorul poate revoca oricând accesul la email-ul trimis în vreme ce destinatarul nu poate da forward, copia sau printa mesajul și nici descărca asemenea conversații. 

Tot expeditorul unui e-mail confidențial este cel care poate cere destinatarilor să introducă o parolă (trimisă prin SMS sau email) pentru a deschide mesajul - funcție disponibilă în Europa, India, Japonia, America de Nord și America de Sud. Pentru a folosi acest mod confidențial pe Android tot ce trebuie să faceți este să alegeți compunerea unui nou mail și să apăsați butonul meniu (cele 3 puncte) și de acolo alege Modul Confidențial.

Pe computer aveți nevoie de noua interfață Gmail și de acolo urma pașii - Compunere email -> Mod Confidențial. Apropo, spre deosebire de Snapchat unde expeditorii sunt informați atunci când destinatarul realizează un screenshot, pe Gmail nu va exista o asemenea alertă. Puteți descărca Gmail prin intermediul link-urilor de mai jos:

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×