Mini Turul Magazinelor #29: Desktop all in one elegant la preţ bun, mini PC, televizor curbat la mare reducere

Autor:  | Publicat în:  Reduceri  Retaileri  Gadgets 1.205 ori
<b>Mini Turul Magazinelor #29: Desktop all in one elegant la preţ bun, mini PC, televizor curbat la mare reducere</b>În Mini Turul Magazinelor de azi ne axăm pe formaturi miniaturale de PC-uri, dar şi pe un televizor LED ideal pentru meciurile ce vin la toamnă. E un TV curbat şi inteligent cu unele dintre cele mai high end dotări şi preţ bun.

În Mini Turul Magazinelor de azi ne axăm pe formaturi miniaturale de PC-uri, dar şi pe un televizor LED ideal pentru meciurile ce vin la toamnă. E un TV curbat şi inteligent cu unele dintre cele mai high end dotări şi preţ bun. Încheiem cu o boxă şi microfon de karaoke, la preţ corect.

1. Televizor LED Samsung 125 cm (49") UE49MU6202, Ultra HD 4K, Smart TV, Ecran Curbat, WiFi, CI+

Samsung UE49MU6202

evoMAG.ro a pornit un veritabil Black Friday de vară în aceste zile şi cu această ocazie am descoperit un smart TV perfect, căruia nu îi lipseşte nimic, la sub 2200 de lei. Are şi ecran mare, cu diagonală de 125 cm, este şi curbat şi inteligent. Plus că afişează o rezoluţie 4K şi este un model 2017, deci nu e vechi. Vine şi cu HDR şi o telecomandă minimalistă şi versatilă, care poate controla toate dispozitivele pe care le aveţi.

Perfect pentru conectat la un Xbox One X.

2. Desktop All-in-One Lenovo IdeaCentre 520-22IKU with processor Intel® Core™ i3-6006U 2.00 GHz, Skylake

Lenovo IdeaCentre 520-22IKU

Cine vrea să îi facă celui mic un cadou de Back to School şi nu vrea ca noul PC să ocupe prea mult spaţiu pe birou, poate opta pentru acest desktop PC all in one. Este un model Lenovo IdeaCentre, cu procesor Core i3, dar şi ecran Full HD de 21.5 inch. Vine cu 4 GB RAM, 1 TB stocare şi drive DVD, plus WiFi, mouse şi tastatură.

Are un webcam foarte elegant, care iese din zona superioară a ecranului. Costă 1.899 lei la eMAG.ro.

3. Mini Sistem PC GIGABYTE BRIX, Braswell Celeron N3000 1.04GHz

GIGABYTE BRIX

Iar dacă acel sistem vi se pare tot prea mare, puteţi opta pentru ceva super minimalist, bun de luat în ghiozdan chiar. Are procesor Intel Celeron şi suporta până la 8 GB RAM, HDD de 2.5 inch, WiFi, Bluetooth şi are şi HDMI. Pune la bătaie porturi VGA şi USB 3.0 şi are garanţie pe 2 ani. Reţineţi că nu vine cu RAM instalat deja şi nici stocare, deci trebuie cumpărate separat, sau să le folosiţi pe cele de la un PC mai vechi să zicem.

E bun dacă eşti mereu pe fugă şi vrei să realizezi o proiecţie PowerPoint şi sarcini de jurnalist din mers, conectat la televizorul din camera de hotel şi fără să ai grijă unui laptop. Costă doar 448 lei.

4. Microfon şi boxa portabilă pentru Karaoke PROMATE VOCALMIC-3, BT, Acumulator, gold

Microfon şi boxa portabilă pentru Karaoke PROMATE VOCALMIC-3, BT, Acumulator, gold

V-am prezentat la un moment dat o boxă specială pentru karaoke, iar acum revenim cu un microfon special pentru acest scop. Costă 127 lei la Altex.ro şi vine cu difuzor HD, control de egalizare şi slot microSD . E compatibil cu terminalele iOS şi Android şi cu tot soiul de aplicaţii şi jocuri muzicale de karaoke. Are şi lumini LED, funcţionalitate 2 în 1 şi o impresionantă autonomie de 9.5 ore.

Este un microfon wireless şi este compatibil cu aplicaţii ca Smule şi Yokee spre exemplu.

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×