Mini Turul Magazinelor #33: Mountain Bike la preţ bun, trepied cu selfie stick şi telecomandă, laptop cu 8 GB RAM şi cameră auto NAVITEL

1.558 ori
<b>Mini Turul Magazinelor #33: Mountain Bike la preţ bun, trepied cu selfie stick şi telecomandă, laptop cu 8 GB RAM şi cameră auto NAVITEL</b>Pentru că ne aflăm în prag de IFA 2018 și pentru că știrile ne iau cu asalt, astăzi avem doar o ediție mini a turului magazinelor, una în care totuși includem o serie de produse foarte interesante pentru voi. Printre acestea se numără și o

În episodul de azi din Turul Magazinelor, am ales ediţia Mini a turului, axându-ne pe produse utile pentru concediile la preţ redus ce urmează. Toată lumea ştie că în septembrie se poate merge la mare şi munte mai ieftin şi veţi avea nevoie de un trepied şi selfie stick precum cel de mai jos, dar şi de o oglindă retrovizoare deşteaptă. Avem şi un laptop cu mult RAM şi o bicicletă mountain bike solidă.

1. Cameră video auto NAVITEL MR250

NAVITEL MR250

PCGarage.ro scoate la bătaie o cameră video auto NAVITEL, perfect deghizată în oglindă retrovizoare. Costă sub 400 de lei și are un afişaj generos de 5 inch şi o cameră duală, care bate în faţă şi spate. Carcasa este metalică şi rezistentă, iar camera secundară rezistă la apă şi praf în regim IP65. Filmează în Full HD la 30 FPS şi are şi giroscop. Aceasta veritabilă oglindă retrovizoare inteligentă suportă carduri microSD de până la 64 GB şi oferă un unghi de vizualizare de 160 de grade.

Se montează uşor, în doar 10 minute şi din ce am înţeles primiţi cadou şi o licenţă de GPS NAVITEL pentru telefon pentru un an.

2. Selfie Stick Tripod BlitzWolf 3 în 1

Selfie Stick Tripod BlitzWolf 3 în 1

La eMAG.ro am găsit un soi de mini studio foto portabil pentru vacanţe. Practic acest combo de accesorii face selfie-urile perfect stabilizate şi unghiul dorit de voi devine realitate. Primim aici un selfie stick, un trepied pentru telefon şi o telecomandă, toate de la marcă de calitate BlitzWolf şi cu preţul de doar 159 de lei la eMAG.ro. Suportă şi camere de acţiune, modele GoPRo, SJCAM-uri şi telefoane cu diagonale între 3.5 inch şi 6 inch. Capul stick-ului se poate roti la 360 de grade, clemă de prindere poate fi la rândul său rotită în mod similar.

3. Bicicletă Mountain Bike Omega Spark

Mountain Bike Omega Spark

Cine se dă pe munte sau prin Subcarpați pe bicicletă are nevoie de ceva mult mai solid decât un Pegas clasic. E nevoie de un Mountain Bike ca acesta, la suma de 1699 lei la Altex.ro. Vine cu frâne hidraulice pe disc, roţi de 27.5 inch, 27 de viteze şi jante duble. Produs de Omega, un brand respectat în domeniul sportiv, bicicleta este fabricată din aliaje premium ultra rezistente şi are anvelope Kenda la pachet.

4. Laptop HP 250 G6

HP 250 G6

Sunt multe motive să cumperi acest laptop HP de la Cel.ro. În primul rând primeşti un bundle software şi de jocuri de 699 lei, apoi avem 8 GB RAM şi stocare SSD de 256 GB, ceva ce nu vezi în fiecare zi la suma de 2299 lei. Procesorul este un Core i5 de anul trecut, iar ecranul este unul Full HD de 15.6 inch. Toate acestea la o greutate sub 2 kilograme şi avem şi o baterie cu 4 elemente. Primim şi port HDMI, 3 USB-uri, un port VGA, difuzoare stereo şi WiFi dual band.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×