Turul Magazinelor #465: Espressor de cafea la preţ bun, scaun de gaming cu luminiţe, clonă perfectă de Apple Watch şi laser pointer

1.639 ori
<b>Turul Magazinelor #465: Espressor de cafea la preţ bun, scaun de gaming cu luminiţe, clonă perfectă de Apple Watch şi laser pointer</b>Avem astăzi pentru voi un tur al magazinelor mai special, unul ce include produse ale căror preț nu sare de 1.500 lei după cum veți descoperi mai jos. Vă propunem diverse produse, de la un flagship al anului 2017 cu procesor Snapdragon 835

Azi avem pentru voi reduceri speciale în ceea ce aş putea numi "turul corporatistului", sau al profesorului de şcoală. Avem un laser pointer cu care puteţi arăta la tablă, un espressor pentru cafeaua de dimineată, un ceas sport bunicel încât să pară Apple Watch şi un telefon Nokia la preţ bun, deşi a fost flagship. Iar pentru timpul liber un scaun de gaming cu luminiţe. Nici unul dintre produsele de azi nu sare de 1500 de lei!

1. Nokia 8 

Nokia 8

Flagship la vremea sa, Nokia 8 ajunge să coste sub 1450 lei acum la Quickmobile.ro Până să vină Nokia 7 Plus a fost cel mai arătos telefon Nokia din epoca HMD şi are bonusul unei huse oferite la pachet. Are 4 GB RAM, procesor Snapdragon 835 şi o cameră duală. Şi acum sunt uimit, mirat şocat că are filmare 4K cu camera frontală, ceva ce nu am mai văzut la alte companii până acum. E o forţă uriaşă pe partea de acustică, cu volum gigantic la jocuri şi filme.

2. Monitor IPS LED Dell S2319H, 23 inch (Resigilat)

Dell S2319H

Cred sincer că acest monitor Dell este de generaţie nouă, pentru că ideea de "edge to edge pe 3 laturi" se practică de un an sau 2 maxim. L-am găsit la evoMAG.ro la suma de doar 599 lei (resigilat). Monitorul este unul cu panou IPS şi iluminare LED, diagonală de 23 inch şi timp de răspuns de 5 ms. Are şi boxe integrate, port VGA şi HDMI, dar şi rezoluţie Full HD. E uşurel, la 3.9 kilograme.

3. Smartwatch Q9 

Smartwatch Q9

Două lucruri m-au atras la acest ceas: seamănă foarte mult cu Apple Watch şi conform capturilor de ecran îţi ia tensiunea arterială. Evident nu cred în aşa ceva mai ales la preţul de doar 31 dolari la Cafago.com, dar speranţa moare ultima. Acest fitness tracker cu format de ceas are pedometru, senzor de puls, contor de calorii, monitorizare a somnului şi se conectează la telefoane cu iOS sau Android. Oferă şi notificări de la diferite aplicaţii de socializare sau pentru apeluri ratate şi mesaje.

4. Scaun gaming Gamdias Achilles E1 L

Gamdias Achilles E1 L

În general vânăm chilipiruri în tururi, dar şi obiecte inedite. Acest scaun de gaming intră mai mult la "obiecte inedite", prin faptul că vine cu un sistem de iluminare RGB. Companiile producătoare de accesorii si terminale de gaming au început să includă asta în orice, de la plăci grafice la carcase PC, monitoare, mouși, mouse pad-uri şi tastaturi. Acum şi acest scaun are aşa ceva şi vine la suma de 749 lei la Flanco.ro.

Iluminarea este personalizabilă, avem şi pernă pentru suport cervical şi mânere 2D, plus pernă pentru suport lombar. Baza are 5 picioare din oţel.

5. Laser pointer

Laser pointer

Obiect de nelipsit dacă eşti profesor si vrei să arăţi ceva la tablă, sau în sala de conferinţe în corporaţie, acest laser pointer costă 11.99 dolari la GeekBuying.com. Este şi stick USB şi are şi rol de telecomandă, butoanele sale având rol de Page Down/Page Up. Bate la 30 de metri şi are o baterie AAA.

6. Espressor cafea DeLonghi 1400W

DeLonghi 1400W

PCGarage.ro are o serie de reduceri la espressoare, precum acest model din imagine. Este un model DeLonghi la suma de doar 1299 lei, un chilipir având în vedere dotările sale. Are sistem automat pentru cappucino, latte macchiato sau lapte fierbinte. De câteva luni tot stă la preţul de 2000 de lei şi în sfârşit a scăzut. Poate crea 6 tipuri de băuturi espresso şi are un panou tactil şi alerte luminoase. Vine cu mod oprire automată pentru prepararea de cafea şi se descurcă şi cu ristretto, caffe lungo şi alte preparate.

Este alimentat cu capsule şi are rezervoarele de apă şi lapte detaşabile.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×