Mini Turul Magazinelor #45: Aparat care încălzeşte apa instant, aparat anti şoareci şi SSD la sub 100 lei

1.186 ori
<b>Mini Turul Magazinelor #45: Aparat care încălzeşte apa instant, aparat anti şoareci şi SSD la sub 100 lei</b>În pragul reducerilor de Black Friday mai avem timp pentru un tur al magazinelor compact, ediție în care veți descoperi produse pe care probabil nu le veți găsi în cadrul promoțiilor de vineri. Printre acestea se numără un fierbător Xiaomi

Suntem în plină avalanşă de reduceri şi Black Friday-uri, aşa că azi avem un Tur ceva mai miniatural. Am concentrat aici 4 produse pe care probabil că nu o să le găsiţi de Black Friday. E vorba despre o baterie externă de 20.000 mAh, aparat anti şoareci, aparat de încălzit apa instant şi un SSD la 99 lei.

1. Baterie externă 20000mAh (resigilat)

Baterie externă 20000mAh

În general susţin că orice baterie externă la sub 100 de lei merită, dacă are măcar 10.000 mAh. Aici vorbim despre o baterie externă de 20.000 mAh resigilată, care are garanţia F64, fiind verificată de un specialist al magazinului. Costă sub 80 de lei, deci e un chilipir curat. Cântăreşte 430 de grame şi are două ieşiri de 5V/2A.

2. Fierbător apă Xiaomi VIOMI YM

Xiaomi VIOMI YM

La acest produs mă intrigă mai degrabă funcţionalitatea decât preţul. E vorba despre simplul fapt că poate încălzi apa în doar o secundă la orice temperatură doreşti între 40 şi 100 de grade Celsius. Aparatul vine de la o filială Xiaomi şi costă 140.97 dolari la GearBest.com. Puteţi ajusta temperatura cu precizie la nivel de 1 grad Celsius.

Nu ştiu dacă ştiaţi dar puriştii ceaiurilor şi cafelelor simt şi câteva grade diferenţă în preparatul lor, deci gradele contează. Are un rezervor de apă de 4 litri şi e ideal pentru consumul întregii familii. Componentele sunt importate din Germania, iar aparatul are protecţie contra supraîncălzirii şi contra utilizării de către cei mici, pentru a evita arsurile.

3. Aparat împotriva şoarecilor

Aparat împotriva şoarecilor

Cine stă la curte şi a început să facă provizii de nuci, fructe uscate, legume sau chiar lemne ştie că va avea probleme cu rozătoarele. Din fericire aici intervine acest aparat profesional contra şoarecilor, vândut de eMAG.ro la suma de 289 de lei. Acoperă un spaţiu de 300 de metri pătraţi şi se bazează pe ultrasunete pentru a alunga rozătoarele.

Nu are efecte asupra oamenilor sau animalelor domestice, are consum de energie minim şi nu cauzează nici un tip de poluare a mediului. Se poate folosi o perioadă foarte lungă de timp fără întreţinere. Ultrasunetele irită auzul şi sistemul nervos al şoarecilor şi şobolanilor.

4. SSD Patriot Burst 120GB SATA-III 2.5 inch

SSD Patriot Burst 120GB SATA-III 2.5 inch

SSD la sub 100 de lei? Chilipir! PC Garage vinde aşa ceva la doar 99.99 lei. E vorba despre un SSD Patriot Burst de 120 GB, un model SATA-III de 2.5 inch. Are garanţie pe 2 ani şi viteză de citire de 560 MB/s şi scriere de 540 MB/s. Cântăreşte doar 78 de grame şi poate opera între zero şi 70 de grade Celsius. Este uşor de instalat şi are un ambalaj gros pentru a îl proteja la livrare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×