Allview Soul X5 Style Unboxing: telefon midrange elegant, cu cameră duală, baterie generoasă (Video)

1.120 ori
<b>Allview Soul X5 Style Unboxing: telefon midrange elegant, cu cameră duală, baterie generoasă (Video)</b>Din partea celor de la Allview a debutat în ultimele săptămâni pe piața locală și smartphone-ul Allview Soul X5 Style, un telefon din buget pe care îl scoatem astăzi din cutie. Dispozitivul de față sosește cu un ecran tare generos de 6.2 inch

E momentul pentru un nou unboxing de telefon Allview! E vorba despre Allview Soul X5 Style, care a fost anunţat pe 1 noiembrie şi pe care îl scoatem din cutie azi. După ce am testat Soul X5, Soul X5 Mini şi Soul X5 Pro, ne întoarcem spre o versiune mai elegantă de telefon midrange. Costă 999 lei, preţ care ajungea chiar la 799 lei la debut, pentru cei care au comandat primii şi au primit un voucher special.

Allview Soul X5 Style conținutul cutiei

Telefonul vine cu un ecran generos de 6.2 inch, cameră duală şi baterie generoasă. Noi avem varianta albastră, iar cea aurie va începe să se livreze de pe 15 noiembrie. În cutie se află manualul, cheiţa pentru SIM, protecţia pentru ecran, cablul microUSB, încărcătorul de 5V/2A, o husă din silicon şi căşti. Telefonul este unul dual SIM, cu suport pentru VoLTE şi VoWiFi, iar la bord găsim un procesor MediaTek Helio P22, 3 GB RAM, 32 GB stocare şi slot microSD.

Allview Soul X5 Style Unboxing

Are un ecran de 6.2 inch cu decupaj, aspect 19:9 şi rezoluţie de 1500 x 720 pixeli. Îl apără de zgârieturi Gorilla Glass 3. Allview Soul X5 Style măsoară 8.05 mm în grosime şi cântăreşte 168 grame, iar el surprinde având un corp metalic şi nu cu spate din sticlă cum am tot văzut în ultima vreme. Vine cu cititor de amprente, deblocare facială, voce HD şi RO Alert.

Are jack audio şi acustică DTS, iar amplasarea difuzoarelor în spate mă intrigă. Cât despre camere, primim o cameră duală în spate, cu senzori de 13 MP + 2 MP şi captură Bokeh şi bliţ LED. Tot bliţ LED are şi camera frontală de 8 MP. Hansetul ştie 4G+, are port microUSB 2.0 şi dacă mă întrebaţi pe mine, selling point-ul este bateria de 4000 mAh.

Asistentul virtual AVI este la posturi, acum capabil să controleze şi televizoarele Allview, plus Fun Emoji găsit în interfaţa camerei, pentru a crea măşti AR haioase. Android Oreo vine cu Visual UI 3.0 aplicat peste, cu gesturi swipe de control şi navigare. Revenim cu review cât de curând şi nu uitaţi că încă avem în desfăşurare un concurs cu un alt telefon Allview Soul X5 ca premiu la giveaway.

Allview Soul X5 Style, prețuri actualizate:

Allview Soul X5 Style Unboxing

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×