Mini Turul Magazinelor #46: Google Pixel 2 XL la preţ record, televizor 4K atractiv, căşti de gaming ASUS ROG Strix

1.582 ori
<b>Mini Turul Magazinelor #46: Google Pixel 2 XL la preţ record, televizor 4K atractiv, căşti de gaming ASUS ROG Strix</b>Începem săptămâna și cu un tur al magazinelor, o ediție mini ce-i drept care totuși incluse o serie de produse foarte interesante la nivel de preț. Pe listă se află și smartphone-ul Google Pixel 2 XL care în aceste zile ajunge să coste

După o perioadă invadată de Black Friday, am revenit cu un Tur al Magazinelor, în ceea ce pare a fi un Cyber Monday clasic. Am găsit cel mai bun preţ de până acum pentru Google Pixel 2 XL, un televizor 4K atractiv, căşti de gaming ASUS ROG Strix şi un Samsung Galaxy A8 (2018) tot la o sumă corectă. Toate acestea sunt mai jos, unele cu ofertă pe timp şi unităţi limitate.

1. Google Pixel 2 XL

Google Pixel 2 XL

Sub 2600 lei pentru Google Pixel 2 XL? Excelent! Cel.ro vinde telefonul la acest preţ cu ocazia perioadei de Black Friday şi merită cu desăvârşire banii. În primul rând camera sa poate realiza captură low light care încă se bate cu cele mai bune telefoane din 2018. Performanţa e fără cusur, Android Pie a venit imediat pe acest device şi la fel va face şi Android Q. Având în vedere că a trecut un an sunt şanse mici să prindeţi ceva probleme la ecranul P-OLED. Captura Portrait din software este una în top 5 şi acum, cu ambele camere.

2. Smart TV Samsung 40NU7122, 4K, 100 cm

Samsung 40NU7122

În sfârşit un televizor de 100 cm! Visul meu ar fi un televizor de 80 cm 4K, dar pe aşa o diagonală considerată mică nu poţi vedea mare diferenţă între Full HD şi 4K. Pe de altă parte faptul că sari de la 80 cm la 109 cm sau la 125 cm mi se pare deranjant. De aceea apreciez modelul de 100 cm vândut de eMAG.ro.

Acest TV Samsung costă 1449 lei la eMAG.ro şi vine cu suport HDR şi un design foarte compact şi subţire. Este un model Smart TV de generaţie 2018, cu difuzoare stereo de 20W, acustica Dolby şi suport WiFi. Avem şi porturi USB, 3 HDMI-uri şi o intrare composite.

3. Samsung Galaxy A8 2018 

Samsung Galaxy A8 2018

Cel.ro mai are o reducere şi pentru Samsung Galaxy A8 (2018), care costă doar 1249 lei. Are una dintre cele mai bune camere din 2018 în zona midrange, la bătaie doar cu Nokia 7 Plus şi poate vreun Xperia XA2. Are certificare IP68, ecran imersiv, baterie destul de generoasă, luminozitate ridicată şi filmează binişor. Sper să fi primit Android 8.0 Oreo până acum, având în vedere că a debutat cu Android 7.1.1.

4. Căşti Gaming ASUS ROG Strix Fusion 300

ASUS ROG Strix Fusion 300

Culmea e ca pe parcursul lui Black Friday nu am găsit foarte multe produse de gaming care să ne sară în ochi. Au fost câteva console, FIFA 19 la sub 200 de lei şi tastaturi mecanice. Acum am remarcat o pereche de căşti de gaming ASUS ROG Strix Fusion, care costă doar 379 de lei la PCGarage.ro. Sunt căşti pe fir, cu sunet 7.1, microfon şi iluminare LED. Sunt compatibile atât cu PC-ul, cât şi cu consolele. Calitatea materialelor e foarte bună, microfonul este retractabil şi cauciucat, iar pad-urile de rezervă sunt comode.

Bonus: noul Canon EOS R este aici, disponibil la F64.ro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×