CEO-ul Samsung Mobile, DJ Koh îşi pariază cariera pe Galaxy S10 şi pliabilul Galaxy F

2.016 ori
<b>CEO-ul Samsung Mobile, DJ Koh îşi pariază cariera pe Galaxy S10 şi pliabilul Galaxy F</b>Începutul săptămânii ne-a adus multe știri despre Samsung și viitoarele terminale, iar acum pe seară aflăm și câte ceva despre planurile producătorului sud-coreean. Aparent, cariera actualului CEO va depinde mult de Galaxy S10 și de telefonul

Am văzut în ultima săptămână o sumedenie de schiţe şi randări pentru Samsung Galaxy S10 şi aşa numitul Galaxy F, mult aşteptatul telefon pliabil de la Samsung. Azi aflăm când ar putea sosi aceste device-uri şi anume în luna februarie a anului viitor.

Samsung trebuie să se mişte bine în 2019, dacă vrea să evite depăşirea de către Huawei, programată pentru 2020 dacă totul le merge bine chinezilor. Deja faptul că Samsung face o revoluţie de interfaţă prin One UI e de bun augur. Acum să vedem ce va face la capitolele hardware şi design. Surse apropiate de companie afirmă că vice directorul Lee Jae-yong l-ar fi criticat pe DJ Koh, CEO Samsung Mobile şi ar fi solicitat îmbunătăţiri masive ale camerelor de pe telefoanele viitoare.

Informaţia este publicată de către Korea Herald. Alte zvonuri implică îngrijorări cu privire la poziţia de CEO a lui Koh, pentru că Samsung se apropie de acea perioadă a anului când face schimbări în organigramă. Koh face toate eforturile posibile pentru a îşi păstra scaunul şi asta implică împingerea în faţa a unor inovaţii pentru Galaxy S10 şi pentru telefonul pliabil Samsung.

Acestea ar urma să vină în februarie 2019, cel mai probabil în cadrul MWC 2019 sau dacă goana Samsung după succes e prea mare, chiar înainte de MWC. Koh şi-ar fi cerut scuze pentur starea actuală a businessului Samsung pe zona smartphone şi a proms că va face tot posibilul că Galaxy S10 şi pliablele să facă senzaţie. Având în vedere natură experimentală şi de ediţie limitată a pliabilului, aş paria mai degraba pe S10 pentru inovaţie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×