Mini videoproiector la doar 35.99 dolari cu livrare din depozitul european Lightinthebox! Iată și alte reduceri

799 ori
<b>Mini videoproiector la doar 35.99 dolari cu livrare din depozitul european Lightinthebox! Iată și alte reduceri</b>Din partea retailerului chinez Lightinthebox sosesc astăzi o serie de reduceri speciale, produse care apropo se livrează din depozitul european al comerciantului ce se află în Polonia. Pe listă avem mini proiectoare video, trotinete electrice

Astăzi retailerul chinez Lightinthebox ne propune o serie de reduceri foarte interesante, produse care apropo se livrează direct din depozitul european al comerciantului ce se află în Polonia. Asta înseamnă că dispozitivele comandate vor ajunge foarte rapid la voi și că nu mai aveți de plătit taxe piperate precum este cazul TVA-ului de 19% ce se aplică la coletele sosite din afara Europei. Să vedem ce avem pe lista de recomandări!

Mini proiector video LED

Mini proiector video LED

Folosind codul promoțional PCEKSVGA puteți achiziționa acest mini proiector video LED pentru suma de doar 35.99 dolari. Proiectorul este foarte compact și vine cu suport pentru aspect al imaginii 4:3, 16:9, respectiv 16:10. Poate reda imagini pe o diagonală de maxim 20 inch și la o distanță cuprinsă între 1.5 și 3 metri. Rezoluția nativă este de 480 x 320 pixeli dar proiectorul video este capabil de upscalling la rezoluție HD! 

Brățară fitness SHO1

Brățară fitness SHO1

La suma de numai 5.39 dolari vă puteți cumpăra o brățară fitness numită SHO1 care nu sună deloc rău pentru prețul plătit. Are un ecran monocrom, baterie de 80 mAh și vine cu un meniu în limba engleză. Se poate conecta la smartphone-urile Android prin intermediul Bluetooth 4.0 și dispune de un pedometru pentru monitorizarea numărului de pași și a caloriilor arse. Pe deasupra monitorizează și somnul și este rezistentă la apă! 

Trotinetă electrică Xiaomi M365

Xiaomi M365

Nu în ultimul rând pe lista de propuneri se află și trotineta electrică Xiaomi M365 pe care o puteți achiziționa din depozitul european al retailerului pentru suma de 373.64 dolari. Acest vehicul atinge o viteză maximă de 25 km/h, suportă o greutate de maxim 100 kg și dispune de un motor de 250W. Vine cu certificare IP54 pentru rezistență la apă, cu roți de 8.5 inch și are o greutate de doar 12.5 kg fiind astfel ușor de transportat.

Alte reduceri din depozitul european Lightinthebox:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×