Trotineta electrică Xiaomi M365 primește un discount pe GeekBuying; Se livrează din depozitul european

1.876 ori
<b>Trotineta electrică Xiaomi M365 primește un discount pe GeekBuying; Se livrează din depozitul european</b>În această lună cei de la GeekBuying.com desfășoară și o campanie promoțională specială asociată celor mai bine vândute produse de pe site, printre acestea numărându-se atât electronice obișnuite, dar și dispozitive mai deosebite precum

Retailerul chinez GeekBuying organizează în această lună și o campanie specială de reduceri pentru cele mai bine vândute produse de pe site, produse printre care se regăsesc tot soiul de smartphone-uri, laptop-uri, tablete dar și tot soiul de gadget-uri. Pe listă se află și vehicule electrice iar comerciantul chiar ne oferă un extra cod special de reducere pentru o trotinetă foarte interesantă după cum aflați în continuare.

Xiaomi Mijia M365

Aceasta se numește Xiaomi Mijia M365 și avem de-a face aici cu o trotinetă electrică ce beneficiază de un sistem de frânare dual compus din discuri de frână ventilate. Descoperim că roata din față dispune de un sistem anti-lock E-ABS în vreme ce pentru roata din spate se folosește o frână mecanică pentru a se obține un răspuns mai rapid, distanța de frânare fiind de 4 metri potrivit măsurătorilor.

Xiaomi Mijia M365

O baterie de 18650 mAh (280Wh) se află la interiorul vehiculului și autonomia oferită este de până la 30 km. Viteza maximă ce poate fi atinsă este de 28 km/h în modul standard, respectiv de 18 km/h dacă se alege modul energy-saving care implică desigur și obținerea unei autonomii mai mari. Trotineta poate fi pliată rapid, are o greutate de 12.5 kg și aduce și certificare IP54 pentru rezistență la apă.

Se includ aici și faruri, stopuri în spate, respectiv funcții de protejare la supraîncărcare, voltaj slab sau anomalie de temperatură. Există și o aplicație dedicată de unde se pot consulta informații detaliate despre baterie și versiunea europeană de aici aduce extra accesorii la pachet precum: adaptor rețea, priză europeană, cauciucuri de rezervă, cheie T și duză de extindere.

Prețul acestui vehicul electric este de 420.28 euro pe GeekBuying, fiind livrat gratuit din depozitul european aflat în Polonia. Campania actuală poate fi consultată de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×