Xiaomi Mi Box 4K costă doar 250 lei pe GeekBuying! Se livrează din depozitul european aflat în Polonia

1.864 ori
<b>Xiaomi Mi Box 4K costă doar 250 lei pe GeekBuying! Se livrează din depozitul european aflat în Polonia</b>Astăzi aflăm din partea celor de la Xiaomi detalii despre o ofertă interesantă, cea aplicată asupra setului TV Box numit Xiaomi Mi Box 4K. Pe lângă prețul atractiv, oferta ne interesează în mod special prin prisma faptului că produsul de aici

O metodă foarte simplă de a vă transforma televizorul într-unul smart este aceea de a achiziționa un set TV Box precum acest Xiaomi Mi Box 4K. Produsul de față beneficiază de o reducere specială în aceste zile pe site-ul GeekBuying.com și vestea cea bună este că se livrează direct din Polonia. Avem și un cod pentru un extra discount iar detaliile complete le puteți afla din următoarele rânduri!

Xiaomi Mi Box 4k

Ei bine, aflați că Xiaomi Mi Box 4K este un dispozitiv ce rulează sistemul de operare Android TV (8.0 Oreo) și că la bordul său se regăsește un procesor quad-core Cortex-A53 care permite redarea video până la rezoluție 4K și chiar sesiuni de gaming. Se oferă aici suport Google Cast pentru a reda conținutul favorit de pe telefon pe televizor, dar și suport pentru controlul prin comenzi vocale.

Xiaomi Mi Box 4k

Are suport HDR, un port HDMI 2.0a care se remarcă prin vitezele mai rapide de transfer al datelor și al output-ului audio către TV și aplicații special randate pentru marele ecran. Puteți instala titluri precum YouTube, Sling TV, Netflix, ba chiar și Vudu pe acest top-box și viziona materialele video preferate în regim de streaming. 

Xiaomi Mi Box 4k

Dispozitivul mai aduce decodare 4K la 60fps, cât și certificare Dolby DTS și Dolby Digital Plus. Este unealta potrivită pentru upgrade-ul televizorului actual și aflați că la folosirea cuponului SHZVBGYW puteți achiziționa acest produs la prețul de 61.99 dolari din depozitul afla în Polonia. Livrarea rapidă în 2-7 zile costă extra 5.61 dolari prin intermediul DPD Express.

Alte produse cu reducere din depozitivul polonez găsiți pe GeekBuying aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×