Huawei înregistrează denumirea Huawei Y10 în Europa; Succesor pentru Huawei Y9 (2018)?

1.099 ori
<b>Huawei înregistrează denumirea Huawei Y10 în Europa; Succesor pentru Huawei Y9 (2018)?</b>Descoperim astăzi faptul că firma chineză Huawei tocmai ce a întregistrat pe plan european denumirea Huawei Y10, aceasta fiind cel mai probabil asociată unui smartphone succesor pentru Y9 (2018). Nu se cunosc pentru moment detaliile tehnice

Huawei a fost foarte activă în zona midrange în ultima vreme, între modelele Honor cele noi şi lansarea rapidă a lui Mate 20 Lite. Nu uita nici de modelele low midrange şi entry level din gama Y, pregătindu-ne un Huawei Y10, judecând după denumirea recent înregistrată în Europa.

Huawei Y10

Un aşa numit "Huawei Y10" a fost înregistrat la autoritatea EUIPO şi ar urma să vină probabil la anul ca succesor pentru Huawei Y9 (2018). Huawei este una dintre companiile cu cele mai multe brevete şi drepturi de autor, dar şi nume şi proprietăţi intelectuale înregistrate în ultima vreme. Şi-au protejat multiple nume şi serii de telefoane, ajungând inclusiv la modelele P66, P77 şi P88.

Până şi pronunţii greşite ale numelui său, precum "Homor", "Wawei" sau "Huawey" au fost acoperite legal. Huawei Y10 este totuşi o nomenclatură cât se poate de clară şi de vreme ce se trece la două cifre în nume e posibil ca telefonul să fie ceva mai bine dotat. Luându-ne după Huawei Y9 (2018), cel lansat în aprilie, am primi măcar 3 sau 4 GB RAM, o baterie de 4000 mAh şi un ecran de 5.93 inch Full HD+.

Poate apare şi un breton şi o cameră duală de 16 MP + 2 MP în spate. Pe modelul din primăvară procesorul era un Kirin 659, iar în față aveam o cameră duală de 13 MP + 2 MP sau 16 MP + 2 MP în funcţie de regiune.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×