Nu ai volan pentru gaming? Se rezolvă

1.384 ori
<b>Nu ai volan pentru gaming? Se rezolvă</b>Gaming-ul pe PC se poate dovedi tare costisitor, dar nici jucatul pe consolă nu este la mare distanță. Astăzi aruncăm totuși o privire asupra unei metode prin care putem realiza un volan de gaming fără prea multe resurse. Lifehack-ul vine din partea

Să fii gamer dacă nu știați, e o ocupație destul de costisitoare. PC-urile de gaming nu sunt din cele mai ieftine, dar nici consolele nu rămân tare în urmă. Unde mai pui că vrei și o tastatură mai bună, un mouse mai sensibil. Așa că bani de vreun gamepad pentru shootere sau volan pentru jocurile de curse nu-ți mai rămân. 

Dar, ce nu fac gamerii pentru a economisi niște bani? Luați exemplu de la Youtuber-ul chobiglass.

Volan

Asta zic eu se numește ingeniozitate „Level God”. În multe jocuri unde trebuie să conduci autovehicule există opțiunea de a manevra cu mouse-ul. Iată că băiatul a ținut cont de această setare, și-a demontat scaunul, a poziționat în aer mouse-ul cu ce avea prin casă (din clip observ că e un clește pentru salată și niște bandă adezivă), după care a umblat un pic prin setări, a setat până și semnalizatoarele să fie pe post de buton la mouse și voilà, ești șofer de TIR în toată legea. 

Evident, dacă e să folosești așa o construcție pentru o tură în NeedForSpeed rămâi cu scaunul în perete, însă eu cel puțin regret că nu m-am gândit la așa un lifehack pentru serile în care jucam Euro Truck Simulator.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×