Iată noile tarife Digi Mobil pentru roaming în UE/SEE, aplicabile la toate abonamentele

3.860 ori
<b>Iată noile tarife Digi Mobil pentru roaming în UE/SEE, aplicabile la toate abonamentele</b>La jumătatea lunii iunie aflam și marea veste referitoare la încheierea roaming-ului pe plan european, de acum înainte utilizatorii bucurându-se de tarife extrem de mici atunci când călătoresc în altă țară europeană. Și Digi Mobil aderă la acest

Mijlocul lunii iunie ne-a adus încheierea oficială a roaming-ului în UE, astfel că persoanele care călătoresc pe teritoriul Uniunii vor avea tarife ca în țara lor. Operatorii de la noi încă se adaptează, iar începând de la 1 iulie Digi  Mobil a pus în vigoare noile tarife.

Digi Mobil

Va reamintesc că RCS & RDS a solicitat aplicarea unei suprataxe pentru serviciile de roaming din UE, lucru aprobat de ANCOM de altfel. E vorba de o suprataxa dacă se depășește o anumită cantitate de date sau minute, considerată rezonabilă. Începând cu 1 iulie 2017, clienții Digi Mobil care călătoresc în Spațiul Economic European vor avea parte de tarife noi, mai mici.

Reducerile sunt semnificative față de precedentele tarife, scăzând cu peste 87% pentru datele mobile consumate în roaming în UE și SEE. Astfel se ajunge la 0.00637 euro per MB. Pentru apelurile inițiate din orice țară din UE sau SEE către un număr din România tariful scade la 0.031 euro pe minut. Costul unui SMS este mai mic cu 50% acum.

Tarifele nu includ TVA. Avem și un tabel de consum mediu standard mai jos, deci am putea să ne orientăm după el pentru a deduce acea "limită rezonabilă" ce nu trebuie depășită. Trebuie spus și că serviciul de roaming nu este disponibil pentru clienții Digi Mobil care folosesc serviciile Digi Mobil prepaid. Termenii de utilizare rezonabilă a roaming-ului se află aici.  

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×