Cafago vinde un hub de gaming cu porturi USB 3.0 și slot microSD pentru numai 11.5 euro

651 ori
<b>Cafago vinde un hub de gaming cu porturi USB 3.0 și slot microSD pentru numai 11.5 euro</b>Astăzi dăm peste ceva mai special în oferta celor de la Cafago.com și anume peste un hub de gaming arătos ce are un look parcă inspirat de laptop-urile ASUS ROG. Acest gadget vine echipate cu numeroase porturi USB 3.0, cu slot microSD chiar

În oferta retailerului chinez Cafago.com am găsit astăzi un produs ceva mai special care vine la fix pentru gameri, asta pentru că vorbim despre un Hub de gaming precum îl numește comerciantul. Este vorba despre un gadget cu design modern care cumva amintește de produsele ASUS ROG și care vine echipat cu numeroase porturi USB pentru a ne putea conecta toate perifericele simplu și rapid la PC.

Hub Gaming

Aduce 3 porturi USB 3.0 pentru transferul rapid de date, un slot pentru carduri microSD și un suport pentru cablul mouse-ului vostru în cazul în care aveți unul pe fir. Are și port microUSB v3.0 și se aduce aici suport pentru încărcarea rapidă a smartphone-ului sau a tabletei și suport pentru HDD-uri externe de până la 2 TB fără a fi nevoie de o sursă externă de energie.

Hub Gaming

Mai aflați și faptul că acest hub dispune de un sistem propriu de iluminare LED, fiind puse la dispoziție 7 nuanțe dintre care puteți alege pentru a transforma experiența de gaming. Folosind codul promoțional L4975C puteți achiziționa acest hub de pe site-ul Cafago.com pentru suma de numai 11.5 euro. Oferta este valabilă până pe 23 februarie sau până la epuizarea stocului!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×