Un panou pentru partea din spate a lui LG V30 se afișează într-o fotografie nou scăpată pe internet

919 ori
<b>Un panou pentru partea din spate a lui LG V30 se afișează într-o fotografie nou scăpată pe internet</b>Târgul IFA din această toamnă ne va aduce și debutul lui LG V30, phablet cu display 18:9 ce va opta pentru procesorul Snapdragon 835. După cum bine știți, au existat leak-uri asociate acestui model până în acest moment, iar astăzi avem

Printre smartphone-urile pe care le mai așteptăm lansate în acest an se află și LG V30, terminal cu design și dotări din zona flagship a cărui debut este programat pentru data de 31 august într-un eveniment pre-IFA. Au fost câteva imagini și randări dezvăluite pe ici pe colo și astăzi privim asupra unui accesoriu original aparent, unul menit să protejeze partea din spate din sticlă pe care telefonul o va adopta.

Accesoriu LG V30

Acest accesoriu ne reconfirmă setup-ul schimbat pentru camera foto duală din spate care acum nu va mai include și bliț-ul dual-tone în aceeași fereastră destinată senzorilor. Mai jos avem scanner-ul de amprente care ar putea avea și rol de buton power/unlock, iar în cazul de față se mai remarcă și marginile ușor curbate ale protecției pentru carcasa spate.

Se va păstra raportul 18:9 pentru ecran, muchiile înguste ale panoului frontal și de această dată nu vom mai primi un display secundar precum aveam pe modelele anterioare din seria V. În schimb sunt șanse să vedem implementarea acestui display secundar sub forma unei secțiuni separate în partea de sus a display-ului principal. Ne așteptăm la 4 sau 6 GB RAM pe acest telefon și la un procesor Snapdragon 835!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×