(P) Periuța de dinți inteligentă Babahu X1 primește o reducere specială de sărbători pe Indiegogo!

936 ori
<b>(P) Periuța de dinți inteligentă Babahu X1 primește o reducere specială de sărbători pe Indiegogo!</b>Un produs foarte interesant despre care v-am vorbit într-un articol anterior a fost și periuța de dinți smart numită Babahu X1 care a fost lansată printr-un program de crowdfunding pe Indiegogo. Proiectul a depășit de multă vreme ținta de

Un produs foarte interesant despre care v-am vorbit într-un articol anterior a fost și periuța de dinți smart numită Babahu X1 care a fost lansată printr-un program de crowdfunding pe Indiegogo. Proiectul a depășit de multă vreme ținta de 5000 dolari pentru a se începe producția în masă, iar acum în prag de Crăciun aflăm că firma creatoare vine și cu o ofertă specială pentru cumpărători.

Babahu X1

Astfel avem parte de o ofertă specială de tip flash sale unde sunt disponibile accesorii și pachete cu reduceri de până la 53% după cum puteți vedea în pagina produsului. Periuța de dinți este disponibilă atât în versiunea pentru adulți, cât și în versiunea pentru copii care adoptă un design mai colorat.

Babahu X1

Pentru a folosi această periuță de dinți nu este nevoie să o țineți în mână, ci doar să o țineți în gură ca pe o proteză, asta după ce inițial ați pus pastă de dinți pe capul de periere. Puterea de curățare este de 12 ori mai mare decât cea oferită de o periuță normală și o curățare completă durează numai 20 secunde. 

Oferte Babahu X1:

  • Pachet periuță pentru adulți - 89 dolari (doar 30 pachete la preț promo)
  • Pachet periuță pentru copii - 79 dolari (doar 50 pachete la preț promo)
  • Pachet pentru doi adulți - 109 dolari 

Avem parte și de AI la pachet, iar întregul proces de curățare se petrece la 360 grade. Există un mecanism de protejare a gingiilor și aflați că acel cap de periere conține o substanță specială bacteriostatică menită să încetinească propagarea bacteriilor. Periuța este rezistentă la apă și se încarcă wireless. 

Cei de la Babahu ne asigură că livrările vor începe din ianuarie 2019 și că nu vor exista amânări sau întârzieri precum se întâmplă în multe cazuri cu proiectele de pe Indiegogo. De asemenea, în situația în care după 3 luni de folosire a unei asemenea periuțe Babahu X1 nu se obervă o curățare a dinților, compania promite că ne va oferi un refund pentru accesoriul body.

Aflați totodată și faptul că dacă în primul an de utilizare al periuței se descoperă o problemă de calitate a produsului, Babahu va oferi suport pentru înlocuirea celui defect. Puteți profita de oferta specială până pe 25 decembrie de aici

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×