Trotineta electrică KUGOO S1 primește o reducere specială din partea GeekBuying!

2.221 ori
<b>Trotineta electrică KUGOO S1 primește o reducere specială din partea GeekBuying!</b>Deși vremea de afară nu mai permite plimbări prin parc cu trotineta electrică, nu ar fi deloc rău să vă echipați cu un asemenea vehicul pentru când primăvara ne va bate la ușă. Cei de la GeekBuying au o campanie specială pentru un astfel

Deși vremea de afară nu mai permite plimbări prin parc cu trotineta electrică, nu ar fi deloc rău să vă echipați cu un asemenea vehicul pentru când primăvara ne va bate la ușă. Cei de la GeekBuying au o campanie specială pentru un astfel de mijloc de transport numit KUGOO S1 care pe deasupra este și pliabil. Aflați din rândurile de mai jos care sunt dotările sale și la final descoperiți codul prin care puteți obține o extra reducere! 

KUGOO S1

Această trotinetă arătoasă pe care o puteți vedea în imagini vine echipată cu un motor de 350W la bord și are roți de 8.5 inch, respectiv o baterie care asigură până la 30 km de călătorie. Există 3 moduri pe care le puteți alege cu viteze maxime de până la 15 km/h, 25 km/h, respectiv 30 km/h. 

KUGOO S1

Primim și certificare IP54 pentru rezistență la apă, display, lumini LED de avertizare în față și în spate, dar și un sistem de tip suspensie pentru roata din față. Greutatea maxim suportată este de 120 kg. Prețul acestei trotinete este de doar 306.26 euro dacă folosiți codul NTGLYIAJ, produsul urmând a fi livrat gratuit și fără extra taxe prin intermediul serviciului DPD Express - asta pentru că vine direct din depozitul GeekBuying aflat în Polonia. Câteva promoții extra aveți și mai jos!

Alte reduceri:

  • Huawei Honor View 20 (6 GB RAM + 128 GB stocare) - 529.99 dolari folosind codul CYQCRNAT
  • Xiaomi Mi Mix 2 (8 GB RAM + 128 GB stocare) - 309.99 dolari folosind codul GWLGQSVG
  • Xiaomi Amazfit Verge 3 - 156.99 dolari folosind codul QAFVOYPR
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×