Prezentare NAVITEL E700 Navigator: Soluție de navigare GPS cu ecran de 7 inch și hărți offline cu actualizări pe viață

1.427 ori
<b>Prezentare NAVITEL E700 Navigator: Soluție de navigare GPS cu ecran de 7 inch și hărți offline cu actualizări pe viață</b>Din partea celor de la Navitel a ajuns pe masa de teste Mobilissimo în ultima săptămână și soluția de navigare GPS numită NAVITEL E700 Navigator. Acest dispozitiv se remarcă în mod special prin hărțile offline oferite pe viață și prin

Pe lângă tableta T500 3G pe care v-am prezentat-o într-un articol detaliat de curând pe care îl puteți găsi chiar aici, cei de la NAVITEL mi-au oferit spre testare și soluția de navigare GPS numită Navitel E700 Navigator despre care veți afla mai multe în rândurile următoare. Astăzi vă vorbesc despre acest produs interesant care apropo a fost desemnat navigatorul anului 2015 - 2016 și care oferă multe lucruri interesante la pachet

Design și conținut pachet

În cutia generoasă pe care o veți primi la achiziție găsiți în primul rând navigatorul GPS care la prima atingere oferă o construcție premium și materiale plăcute de tip mat. Nu este clar cum se va prezenta la capitolul zgârieturi, dar ca look nu arată deloc rău. Are și dimensiunile potrivite pentru diagonala de 7 inch, iar greutatea este de numai 400 grame.

NAVITEL E700 Navigator

Veți găsi aici manualele de utilizare, o husă de protecție dintr-o catifea fină, un cablu de încărcare miniUSB, un suport pentru atașarea dispozitivului pe parbriz, cât și un încărcător auto care va fi tare util pentru că acesta va fi principalul mod de alimentare al GPS-ului. Din perioada de testate pot confirma că în ciuda finisajului mat, tableta atrage destul de mult amprentele, în special pe display dintr-un motiv sau altul.

Hardware și ecran

La nivel de specificații hardware, Navitel E700 vine echipat cu un ecran tactil de 7 inch ce oferă rezoluție de 800 x 480 pixeli și care pentru navigare este suficient de generos astfel încât experiența să fie una ideală și când se pune problema de vizibilitate în trafic. Ecranul m-a surprins la prima vedere prin textura mată adoptată și pe finisajul ce amintește mai degrabă de un panou E-Ink, fapt ce îl face lizibil și în plina bătaie a razelor de soare.

NAVITEL E700 Navigator

Display-ul răspunde rapid la comenzi și ce trebuie să vă dezvălui este că nu am întâlnit momente de lag în navigarea GPS propriu-zisă sau în simpla trecere printre meniuri. Windows CE 6.0 rulează aici și se oferă un procesor single-core de 800 MHz, 32 GB de stocare flash, slot microSD și 256 MB RAM. Se află aici și un port 3.5 mm, un difuzor pentru indicații vocale și butonul power on/off.

Software

Așa cum precizam mai sus, Navitel E700 Navigator rulează Windows CE 6.0, un sistem de operare ce oferă funcționalități simple la pachet. Printre aplicațiile instalate aici se află și un MediaPlayer de unde puteți reda muzica favorită folosind un card microSD, funcția FM Transmitter și nu în ultimul rând zona de Setări de unde se pot seta preferințele fiecărui utilizator.

NAVITEL E700 Navigator

Există 3 opțiuni în materie de afișare a interfeței, cea deschisă la culoare pe timp de zi, cea închisă la culoare pentru timp de noapte, sau opțiunea Auto care va seta modul potrivit în funcție de oră. Vă puteți seta tipul de automobil pe care îl conduceți, aspectul tastaturii, cât și limba pentru interfață, limba pentru hartă și limba pentru voce. Se poate umbla și la nivelul de ilumare al ecranului, la volum, dar și seta ieșirea audio favorită (difuzor sau emițător FM).

Navigare GPS și impresii

Partea care interesează cu siguranță pe toată lumea este cum se comportă acest dispozitiv în materie de navigare GPS. Ei bine, după o săptămână de testare pot confirma că Navitel E700 este un GPS pe care vă puteți baza în situația în care apreciați o asemenea soluție în detrimentul unui simplu smartphone să spunem. Localizarea este precisă după cum era de așteptat și nu am avut deloc probleme în setarea adreselor și crearea de rute, situație care pentru unii useri s-ar fi dovedit a fi problematică din câte am aflat.

Se oferă hărți pentru toate țările europene și o veste tare bună este că actualizarea acestora este gratuită pe viață. Există și funcții mai speciale pentru navigare precum alerte pentru depășirea vitezei, alerte pentru depistarea camerelor radar, posibilitatea de a seta ghidarea vocală în limba română și multe multe alte detalii. Per total, NAVITEL E700 Navigator este o soluție interesantă de luat în calcul și ca puncte forte aș menționa pachetul complet cu suport de parbriz și tot ce trebuie, diagonala care o consider ideală și totodată navigarea GPS în sine care nu depinde de semnale celulare, hărțile fiind offline.

Navitel E700 Navigator costă 419 lei în oferta PC Garage și poate fi achiziționat de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×