Reduceri și Campanii Online #58: Azi eMAG, Cel, Fashion Days, Germanos [...]

1.037 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #58: Azi eMAG, Cel, Fashion Days, Germanos [...]</b>Dacă aveți în plan ceva shopping pentru weekend astăzi venim în ajutorul vostru cu un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online prin care veți afla ce noutăți mai propun retailerii în online. Sunt numeroase oferte interesante și le descoperiți

Pe final de săptămână vine și un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online, postare prin intermediul căreia veți afla ce noi oferte au debutat online și cu ce încearcă retailerii să ne atragă atenția. Așadar în cazul în care aveți în plan ceva shopping online ați nimerit fix unde trebuie. Veți descoperi mai jos o listă a acestor campanii desfășurate de către comercianții locali, iar spre final aveți și un produs erou al zilei!

Produsul erou al zilei:

În oferta de vânzări flash a celor de la QuickMobile.ro descoperim astăzi o super reducere, cea aplicată smartphone-ului Xiaomi Redmi S2 care în varianta cu 32 GB de stocare flash și 3 GB RAM costă numai 679 lei, adică mai puțin decât dacă l-ați achiziționa din China prin intermediul unui retailer. Telefonul oferă ecran HD+ de 5.99 inch, procesor Qualcomm Snapdragon 625, cameră duală în spate și o baterie de 3080 mAh.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×