Prezentare Tenda Nova MW3 AC1200: Sistem Wi-Fi Mesh pentru întreaga casă ce elimină zonele fără semnal

1.125 ori
<b>Prezentare Tenda Nova MW3 AC1200: Sistem Wi-Fi Mesh pentru întreaga casă ce elimină zonele fără semnal</b>Din partea celor de la Tenda am primit de curând în teste și sistemul Wi-Fi mesh numit Tenda Nova MW3 AC1200, dispozitiv destinat celor care stau la casă sau apartamente mari și care vor să scape simplu și rapid de acele zone moarte unde semnalul nu..

Din partea celor de la Tenda am primit de curând în teste și sistemul Wi-Fi mesh numit Tenda Nova MW3 AC1200, dispozitiv destinat celor care stau la casă sau apartamente mari și care vor să scape simplu și rapid de acele zone moarte unde semnalul nu ajunge. Sistemul rezolvă problema și descoperiți detalii despre modalitatea în care face acest lucru din rândurile de mai jos.

Tenda Nova MW3 AC1200

În primul rând veți găsi în cutia două astfel de routere Mesh însoțite de două adaptoare de priză pentru alimentare, de manualele aferente, dar și de un cablu Ethernet. Vestea bună este că mai multe astfel de dispozitive Tenda Nova pot fi interconectate pentru a se asigura un internet stabil în întreaga casă.

Tenda Nova MW3 AC1200

Procesul de setare este foarte simplu și totul pornește de la descărcarea aplicației Tenda WiFi pe smartphone-ul vostru Android (descărcare de aici) sau iOS (descărcare de aici). Ulterior veți conecta cablul de internet la unul dintre cele două dispozitive Tenda Nova și mai apoi din aplicație veți alege această rețea pentru conectare pe telefon. Odată realizat și acest pas este momentul conectării celui de-al doilea nod tot din aplicație.

Tenda Nova MW3 AC1200

Ca specificații tehnice aflați că acest sistem Wi-Fi Mesh funcționează în standardul 802.11 a/b/g/n/ac, oferind o rată de transfer Ethernet 10/100 Mbps, 1x port LAN RJ-45, 1x port WAN RJ-45, securitate WPA/WPA2 și 2 antene x 3dBi. Se aduce și suport dual-band (2.4 GHz, 5 GHz), iar viteza ajunge până la 867 Mbps în banda de 5 GHz, respectiv 300 Mbps în banda de 2.4 GHz.

Tenda Nova MW3 AC1200

Acoperirea este de până la 200 m² pentru acest sistem Home Mesh și rolul său este acela de a înlocui un setup clasic format din router și un extender pentru semnalul Wi-Fi. Din testele realizate, produsul de față oferă un nivel înalt de performanță, cât și o acoperire excelentă pentru apartamentele mari.

Zonele fără semnal sunt de domeniul trecutului și întregul sistem este ideal pentru gaming online, funcții de apel video fără întreruperi în întreaga casă, dar și pentru streaming video la rezoluție 4K. Detalii extra despre Tenda Nova MW3 AC1200 găsiți pe site-ul producătorului aici și aflați că eMAG vinde produsul la 308 lei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×