Brățara Xiaomi Mi Band 4 poate fi achiziționată pentru doar 150 lei de pe eBay!

762 ori
<b>Brățara Xiaomi Mi Band 4 poate fi achiziționată pentru doar 150 lei de pe eBay!</b>Una dintre cele mai populare brățări fitness ale anului este Xiaomi Mi Band 4, purtabil pe care l-am testat și noi aici la Mobilissimo nu demult. Surprinde plăcut prin prisma funcțiilor oferite la pachet și un alt capitol la care face

Una dintre cele mai populare brățări fitness ale anului este Xiaomi Mi Band 4, purtabil pe care l-am testat și noi aici la Mobilissimo nu demult. Surprinde plăcut prin prisma funcțiilor oferite la pachet și un alt capitol la care face o impresie bună este prețul. Astăzi descoperim o ofertă foarte bună pe eBay, din partea unui vânzător cu feedback pozitiv de 99% primit de pe urma a peste 2800 recenzii.

Revenind la purtabil, vă reamintim că acesta vine echipat cu ecran AMOLED de 0.95 inch, senzor de puls, conectivitate Bluetooth 5.0 și cu o baterie de 135 mAh care deși pare modestă, reușește să ofere o autonomie peste așteptări. Avem și pedometru pentru măsurarea numărului de pași și al caloriilor arse, iar brățara este compatibilă cu Android și iOS.

Primim de asemenea și certificare 5ATM pentru rezistență la apă și praf, iar greutatea de doar 22,1 grame o face ușor de purtat fără disconfort pe parcursul utilizării prelungite. Prețul afișat pe eBay este de 143 lei, la care se adaugă taxa de transport de 10 lei. 

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×