Reduceri și Campanii Online #142: Azi Altex, eMAG, Germanos, Cărturești [...]

Autor:  | Publicat în:  Reduceri  Retaileri 764 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #142: Azi Altex, eMAG, Germanos, Cărturești [...]</b>La mijloc de săptămână descoperim faptul că retailerii ce activează în online revin cu noi campanii promoționale, un exemplu fiind și eMAG care ne propune discount-uri atractive la o gamă variată de produse. Ce alte noutăți se mai află pe listă

Iată-ne ajunși la mijloc de săptămână, zi în care descoperim faptul că retailerii ce activează în online încep să vină cu noi oferte atractive, asta în pragul reducerilor de 1 Decembrie. eMAG este unul dintre comercianții ce propun o asemenea campanie nouă, dar există și alte magazine care ne atrag prin discount-urile oferite. Lista completă a acestora vă este prezentată mai jos și aveți la final de articol și un produs erou al zilei!

Produsul erou al zilei:

Dacă sunteți gamer și apreciați jocurile cu super-eroi atunci veți fi încântați să aflați că proaspătul titlu Spider-Man 2018 primește deja o reducere pe plan local din partea Altex.ro. Astfel jocul ajunge să coste în această perioadă doar 167,94 lei, fiind disponibil doar în varianta de PlayStation 4. Multe ore de distracție plus DLC-uri deja lansate sau pe cale de debut pentru a continua aventura în hainele lui Spidey. 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×