Reduceri și Campanii Online #214: Azi eMAG, Altex, evoMAG, Cărturești [...]

696 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #214: Azi eMAG, Altex, evoMAG, Cărturești [...]</b>Weekend-ul este iată aici și pentru cei care plănuiesc să facă shopping direct de pe canapea avem un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online în care după cum v-am obișnuit, prezentăm o listă a celor mai proaspete oferte din online

Weekend-ul este iată aici și pentru cei care plănuiesc să facă shopping direct de pe canapea avem un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online în care după cum v-am obișnuit, prezentăm o listă a celor mai proaspete oferte din online. Sunt multe promoții de care puteți profita și pe care le găsiți mai jos alături de un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul primit în aceste zile!

Produsul erou al zilei:

O reducere tare interesantă descoperim astăzi în oferta QuickMobile.ro, retailer ce vinde acum ceasul inteligent Huawei Honor Watch Magic pentru suma de doar 679 lei odată cu aplicarea codului promo QUICK202 în secțiunea de comandă. Acest smartwatch vine cu ecran OLED de 1.2 inch, conectivitate Bluetooth 4.2, baterie de 178 mAh și pedometru, barometru, compas, accelerometru și senzor de puls.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×