Prima imagine cu ecranul lui Galaxy S10 e probabil aceasta; Iată cum arată panoul Infinity-O

1.371 ori
<b>Prima imagine cu ecranul lui Galaxy S10 e probabil aceasta; Iată cum arată panoul Infinity-O</b>Judecând după scăpările din ultima vreme, sunt şanse mari ca Samsung Galaxy S10 să vină cu un panou Infinity-O la bord. E vorba despre acel display cu un decupaj circular discret pentru camera selfie, care ar fi realizat cu ajutorul unui laser.

Judecând după scăpările din ultima vreme, sunt şanse mari ca Samsung Galaxy S10 să vină cu un panou Infinity-O la bord. E vorba despre acel display cu un decupaj circular discret pentru camera selfie, care ar fi realizat cu ajutorul unui laser. Ei bine el apare în primele imagini, pe care le vedeţi mai jos.

E prima oară când vedem şi altceva decât brevete şi randări şi avem în faţă un panou real. Camera se afla în colţul stângă sus al ecranului şi sursele afirmă că acesta nu este un panou de Galaxy A8s, pe care îl aşteptam în curând, ci unul de terminal din 2019.. Încă nu e clar cât de groasă e muchia în jurul ecranului, pentru că nu îl vedem ataşat la device. Nu ştim nici unde se vor afla senzorii şi difuzorul pentru convorbiri.

Prima imagine cu ecranul lui Galaxy S10 e probabil aceasta; Iată cum arată panoul Infinity-O

Cei de la GSMArena au făcut un crop şi zoom pentru a vedea mai bine imaginile, chiar şi cu riscul pixelării. A se remarca colţurile curbate ale panoului şi apropierea orificiului de cameră de colţurile ecranului. Săptămâna trecută aflăm că Samsung cochetează cu multiple amplasări ale acelui orificiu pentru camera, în colţul din stânga, în centru sau în dreapta "frunţii" telefonului.

Orice pentru a evita un breton propriu zis... Suntem la maxim o săptămână sau două de prima scăpare de randare Evan Blass a lui Galaxy S10, pot să pariez pe asta. Între timp îl așteptăm pe Galaxy A8s cu ecran Infinity U.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×