Reduceri și Campanii Online #167: Azi Altex, eMAG, Euro GSM, Germanos [...]

993 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #167: Azi Altex, eMAG, Euro GSM, Germanos [...]</b>La mijloc de săptămână aruncăm o privire asupra ofertelor din online pentru a vedea ce mai este nou și cu ce încearcă retailerii să ne atragă atenția. Sunt multe campanii proaspăt introduse de către comercianți, majoritatea acestora având

La mijloc de săptămână aruncăm o privire asupra ofertelor din online pentru a vedea ce mai este nou și cu ce încearcă retailerii să ne atragă atenția. Sunt multe campanii proaspăt introduse de către comercianți, majoritatea acestora având ca punct comun oferte de tip lichidare stoc, reduceri la echipamente auto de iarnă și multe altele. Descoperiți lista acestor campanii în continuare și la final de articol un produs erou al zilei! 

Produsul erou al zilei:

Pentru acele persoane care încă apreciază funcționalitatea unei tastaturi fizice qwerty pe un smartphone încă mai există soluții actuale ce pot fi luate în considerare, un exemplu fiind și acest BlackBerry Key2 LE. Dispozitivul de față are ecran de 3.5 inch, procesor Snapdragon 636, baterie de 3000 mAh și 4 GB de RAM. Folosind codul promo QUICK202 îl puteți achiziționa de pe QuickMobile.ro pentru 1.843 lei.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×