Reduceri și Campanii Online #170: Azi PC Garage, Libris, eMAG, iHunt [...]

704 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #170: Azi PC Garage, Libris, eMAG, iHunt [...]</b>O nouă săptămână începe astăzi și dacă ați pornit cu gândul la a vă cumpăra ceva din online, ați nimerit la fix pentru că tocmai ce avem mai jos pentru voi o listă a celor mai proaspete campanii organizate de către retaileri.

O nouă săptămână începe astăzi și dacă ați pornit cu gândul la a vă cumpăra ceva din online, ați nimerit la fix pentru că tocmai ce avem mai jos pentru voi o listă a celor mai proaspete campanii organizate de către retaileri. Sunt multe promoții de care puteți profita, iar la final de articol vă oferim și o recomandare din categoria Produsul Erou al Zilei care se remarcă prin discount-ul generos primit în această perioadă! 

Produsul erou al zilei:

Încă un smartphone își face apariție în cadrul secțiunii Produsul erou al zilei, fiind vorba de această dată despre Xiaomi Mi Mix 3 - ineditul device care se remarcă prin mecanismul slider adoptat. Acesta aduce un ecran Super AMOLED de 6.4 inch, 6 GB RAM, cameră duală în spate și încărcare wireless. Folosind codul promo IARNA2019 îl puteți cumpăra pentru suma de doar 2.535 lei de pe QuickMobile!

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×