Reduceri și Campanii Online #174: Azi Cel, evoMAG, QuickMobile, iHunt [...]

696 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #174: Azi Cel, evoMAG, QuickMobile, iHunt [...]</b>Weekend-ul aproape că ne bate la ușă și asta înseamnă că suntem și în căutarea de reduceri. Noi vă scutim de acest task și vă prezentăm în lista de mai jos cele mai proaspete campanii organizate de către retaileri în mediul online

Weekend-ul aproape că ne bate la ușă și asta înseamnă că suntem și în căutarea de reduceri. Noi vă scutim de acest task și vă prezentăm în lista de mai jos cele mai proaspete campanii organizate de către retaileri în mediul online. Sunt multe produse cu prețuri atractive, iar la final de articol găsiți și un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul primit în această perioadă. Iată oferta!

Produsul erou al zilei:

Special pentru cei care iubesc muzica și sunt în căutarea unei perechi ideale pentru savurat piesele preferate, avem astăzi o recomandare tare interesantă. Este vorba despre căștile on-ear Beats EP ce oferă printre altele și un sistem de anulare a zgomotului de fundal. Vin cu port 3.5 mm pentru conectarea la smartphone-uri sau PC-uri și prețul este de 347 lei în momentul de față pe Altex.ro.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×