Reduceri și Campanii Online #155: Azi evoMAG, Altex, PC Garage, Germanos [...]

720 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #155: Azi evoMAG, Altex, PC Garage, Germanos [...]</b>La mijloc de săptămână aruncăm o privire asupra reducerilor din online pentru a vedea ce mai este nou acum în prag de sărbători. Sunt multe oferte de care puteți profita și sunt ultimele șanse să comandați cu gândul că livrarea va fi făcută

Dacă încă nu ați făcut cumpărăturile de Sărbători, ar fi cazul să vă grăbiți dacă vreți ca produsele vizate să vă ajungă prin curier înainte de ziua de Crăciun. Noi vă ajutăm astăzi prin lista de mai jos care include cele mai proaspete reduceri din online, iar la final de articol veți găsi și un produs erou care se remarcă prin discount-ul primit în această perioadă. Iată ce ne rezervă această zi de 12 decembrie!

Produsul erou al zilei:

În aceste zile cei de la eMAG.ro oferă o reducere extra de 5% pentru telefoanele Apple, discount care raportat la procent nu sună tocmai spectaculos dar care în realitate este chiar consistent. Un exemplu este iPhone 7 care în varianta de 32 GB poate fi achiziționat la suma de 2.231 lei odată cu aplicarea codului promoțional extra5apple în secțiunea de comandă.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×