Reduceri și Campanii Online #183: Azi Cărturești, Germanos, IT Galaxy, evoMAG [...]

588 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #183: Azi Cărturești, Germanos, IT Galaxy, evoMAG [...]</b>Am ajuns la mijloc de săptămână, moment în care retailerii continuă să ne ofere tot soiul de campanii promoționale. Sunt reduceri la o gamă variată de produse după cum veți descoperi chiar voi în cadrul listei de mai jos

Am ajuns la mijloc de săptămână, moment în care retailerii continuă să ne ofere tot soiul de campanii promoționale. Sunt reduceri la o gamă variată de produse după cum veți descoperi chiar voi în cadrul listei de mai jos în care am adunat laolaltă cele mai noi oferte din partea comercianților ce activează în online. La final de articol găsiți și un produs erou al zilei!  

Produsul erou al zilei:

Oferta specială pe care o descoperim astăzi constă în smartphone-ul Sony Xperia XZ2 pe care CEL.ro îl vinde la un preț special de doar 1.999 lei. Acesta vine cu procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 845 la bord, ecran de 5.7 inch, 4 GB RAM, 64 GB de stocare și o cameră foto de 19 megapixeli în spate. La achiziție veți primi cadou și căștile Sony MDR-100AB care separat costă 999 lei.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×