Reduceri și Campanii Online #253: Azi Cărturești, Altex, Notino, IT Galaxy [...]

644 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #253: Azi Cărturești, Altex, Notino, IT Galaxy [...]</b>Cu un weekend ce se apropie cu pași repezi de noi remarcăm și faptul că numărul de campanii promoționale din online este într-o continuă creștere. Chiar cei de la Altex au demarat astăzi o campanie specială cu reduceri

Cu un weekend ce se apropie cu pași repezi de noi remarcăm și faptul că numărul de campanii promoționale din online este într-o continuă creștere. Chiar cei de la Altex au demarat astăzi o campanie specială cu reduceri de până la 80% la o gamă variată de produse după cum veți descoperi chiar voi accesând site-ul acestora. Găsiți toate promoțiile în lista de mai jos și la final de articol un produs erou al zilei!

Produsul erou al zilei:

Cine s-ar fi gândit că pentru suma de doar 999 lei poți găsi în aceste zile un televizor 4K Ultra HD cu diagonală de 127 cm? Ei bine fix un asemenea TV este disponibil în oferta eMAG.ro, fiind vorba despre modelul Star-Light 50DM7000 care aduce și 3x porturi HDMI, 2x porturi USB și acustică de 16W. Din cele 58 recenzii primite, produsul are o notă tare bună de 3.97 puncte din 5 maxim posibile. 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×