Reduceri și Campanii Online #192: Azi evoMAG, Cărturești, IT Galaxy, Cel [...]

927 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #192: Azi evoMAG, Cărturești, IT Galaxy, Cel [...]</b>Și în acest weekend ne bucurăm de oferte speciale din partea retailerilor, campaniile fiind regăsite în număr mare și organizate în mare parte cu tematica Valentine's Day în gând. Veți descoperi din lista de mai jos care sunt aceste noutăți

Și în acest weekend ne bucurăm de oferte speciale din partea retailerilor, campaniile fiind regăsite în număr mare și organizate în mare parte cu tematica Valentine's Day în gând. Veți descoperi din lista de mai jos care sunt aceste noutăți iar la final de articol avem pentru voi un produs erou al zilei care se remarcă prin prețul redus din această perioadă. Iată reducerile!  

Produsul erou al zilei:

Un preț excelent găsiți în aceste zile și pentru smartphone-ul LG G7 Fit, device care ajunge să fie vândut pentru suma de doar 1.299 lei de către PC Garage. Acest handset vine echipat cu ecran QHD+ de 6.1 inch, procesor Snapdragon 821, 4 GB RAM, 32 GB stocare + slot microSD, cameră de 16 mpx în spate și baterie de 3000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×