Reduceri și Campanii Online #262: Azi Altex, eMAG, Cărturești, IT Galaxy [...]

671 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #262: Azi Altex, eMAG, Cărturești, IT Galaxy [...]</b>Cu vara care ne bate la ușă ne gândim desigur și la concediu și vacanță, iar pentru cei care vor să fie complet pregătiți pentru relaxare avem astăzi o listă a celor mai proaspete campanii de reduceri organizate în online

Cu vara care ne bate la ușă ne gândim desigur și la concediu și vacanță, iar pentru cei care vor să fie complet pregătiți pentru relaxare avem astăzi o listă a celor mai proaspete campanii de reduceri organizate în online. Vă puteți achiziționa de pe acum echipamentul de camping sau poate costume de baie, mini-frigidere portabile sau de ce nu o barcă cu care să mergeți la pește. Găsiți toate aceste oferte mai jos! 

Produsul erou al zilei:

Recomandarea de astăzi constă în smartphone-ul Samsung Galaxy A50, device pe care în momentul de față îl puteți achiziționa pentru doar 1.399 lei de la evoMAG.ro. Handset-ul se remarcă printr-o construcție unibody, ecran de 6.4 inch Super AMOLED, 4 GB RAM + 128 GB stocare flash și pe deasupra are și scanner de amprente integrat în display. O baterie de 4000 mAh completează lista de dotări. Îl puteți cumpăra de aici!

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×