Apar primele detalii despre prețul la care va fi vândut LG G8 ThinQ, flagship-ul ce vine la MWC 2019

1.224 ori
<b>Apar primele detalii despre prețul la care va fi vândut LG G8 ThinQ, flagship-ul ce vine la MWC 2019</b>Printre smartphone-urile așteptate să debuteze în cadrul târgului de tehnologie MWC 2019 din Barcelona se numără și LG G8 ThinQ, telefon despre care am aflat că va aduce o nouă modalitate de interacțiune prin gesturi realizate

Printre smartphone-urile așteptate să debuteze în cadrul târgului de tehnologie MWC 2019 din Barcelona se numără și LG G8ThinQ, telefon despre care am aflat că va aduce o nouă modalitate de interacțiune prin gesturi realizate deasupra ecranului. Am văzut și randări cu acest handset, iar astăzi vin în sfârșit și detaliile despre prețul la care va fi comercializat pe piață. 

LG G8 ThinQ

Informația de față vine prin intermediul unui utilizator Reddit din Canada care susține că denumirea telefonului și-a făcut apariția în baza de date a unui magazin alături de prețul de vânzare. Aici apare listată varianta cu 128 GB de stocare pentru care cei interesați vor plăti suma de 1199 dolari canadieni ceea ce s-ar converti în aproximativ 3.800 lei.

Este o sumă cu adevărat piperată în cazul în care se dovedește a fi adevărată, asta pentru un device care nu va aduce noutăți deosebite la pachet în raport cu flagship-ul G7 din 2018. Din câte am aflat, G8 va păstra în mare design-ul modelului de anul trecut, inclusiv decupajul generos din zona superioară și scanner-ul de amprente integrat în spate.

Între timp rivali precum Samsung vor aduce pe piață flagship-uri cu decupaj circular în ecran pentru cameră selfie și muchii ultra-înguste, ba chiar și scanner de amprente integrat în display. Cert e că LG G8 ThinQ ar trebui să aducă mai mult decât o modalitate de interacțiune prin gesturi și o cameră selfie 3D ToF pentru a convinge publicul să cheltuiască această sumă pe achiziția sa..

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×