Reduceri și Campanii Online #264: Azi Altex, eMAG, Libris, Cel [...]

792 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #264: Azi Altex, eMAG, Libris, Cel [...]</b>Prima zi de vară pică în weekend și pe deasupra este și 1 iunie, încă un motiv să profităm de reduceri. Pentru a vă ajuta noi venim astăzi cu un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online prin intermediul căruia

Prima zi de vară pică în weekend și pe deasupra este și 1 iunie, încă un motiv să profităm de reduceri. Pentru a vă ajuta noi venim astăzi cu un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online prin intermediul căruia veți afla detalii despre cele mai proaspete campanii organizate de către retaileri în online. La sfârșit de articol descoperiți și un produs erou al zilei!

Produsul erou al zilei:

Pentru că Ziua Copilului înseamnă și joacă, atunci o sesiune de FIFA 19 cu prietenii nu sună deloc rău mai ales acum că cei de la ALTEX vin cu o reducere specială. Celebrul simulator de fotbal ajunge să coste doar 109 lei în varianta de PC, 116 lei în varianta de Xbox One și tot atât și pentru PlayStation 4. Aveți și un mod carieră dacă preferați campania single-player. 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×