Reduceri și Campanii Online #198: Azi Altex, eMAG, PC Garage, CEL [...]

665 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #198: Azi Altex, eMAG, PC Garage, CEL [...]</b>Startul unei noi săptămâni se dă cum altfel decât cu o nouă ediție din seria "Reduceri și Campanii Online". Avem pentru voi numeroase oferte incluse în lista de mai jos, multe campanii de aici oferind reduceri foarte atractive acum

Startul unei noi săptămâni se dă cum altfel decât cu o nouă ediție din seria "Reduceri și Campanii Online". Avem pentru voi numeroase oferte incluse în lista de mai jos, multe campanii de aici oferind reduceri foarte atractive acum în prag de Dragobete și ulterior 1 și 8 Martie. Le descoperiți pe toate în continuare alături de un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul primit! 

Produsul erou al zilei:

Cheltuind doar 951 lei vă puteți achiziționa astăzi din oferta Altex.ro televizorul Sharp LC-40FI3122E. Dispozitivul de față vine echipat cu un panou LED de 102 cm, oferă rezoluție Full HD, 2 difuzoare stereo cu putere de 20W și în mod interesant acustică Harman Kardon. 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×